Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Λουτσιάνο: «Δεν ήμασταν το ίδιο καλοί»

 

Ο βοηθός προπονητή της Καλλονής δεν έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών της ομάδας παρά το 1-0 επί του Φωκικού.

Ο Λουτσιάνο είπε: «Να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο Φωκικό. Καλή πορεία στο πρωτάθλημα και για το παιχνίδι αυτό που μας άφησε ικανοποιημένους και ευχαριστημένους ήταν η προσπάθεια των παιδιών και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Δεν παρουσιάσαμε την ίδια εικόνα με αυτή του Αγροτικού Αστέρα στη Θεσσαλονίκη αλλά κερδίσαμε και κάναμε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Σίγουρα θα βοηθήσει τα παιδιά για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Πάμε για την τρίτη συνεχόμενη νίκη με τον Ηρακλή Ψαχνών. Θα δουλέψουμε και θα προσπαθήσουμε ό,τι καλύτερο».

 

Γιώργος Σουλογάνης (τερματοφύλακας ΑΕΛΚ): «Έγινε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Δεν είχαμε καλή απόδοση, τουλάχιστον αυτή που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια. Ένα παιχνίδι περισσότερο στο κέντρο με λίγες φάσεις και στις δύο εστίες. Σημαντικό το ότι προηγηθήκαμε σε ένα σημείο το οποίο είναι κύριο για την εξέλιξη του παιχνιδιού. Μπήκαμε στο ημίχρονο με το 1-0. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε στην κόντρα και στους κενούς χώρους που μας έδωσε η ομάδα του Φωκικού.

Δεν καταφέραμε να ευτυχήσουμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ για να μας φύγει το άγχος πίσω. Η αμυντική λειτουργία της ομάδας ήταν πάρα πολύ καλή κι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη που νομίζω πως στο συγκεκριμένο σημείο του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντικό να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Κάναμε μια επαγγελματική νίκη και αυτό κρατάμε».

Last modified onΠέμπτη, 29 Μάρτιος 2012 03:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep