Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

«Νίκη με Πανσερραϊκό»

Αποφασισμένοι για επιστροφή στις επιτυχίες στην ΑΕΛ Καλλονής.

Η ομάδα της Λέσβου γνώρισε την ήττα την Κυριακή (01/04) στα Ψαχνά, όμως χρόνος για να μείνει στο αποτέλεσμα αυτό δεν υπάρχει. Αυτό το έχουν συνειδητοποιήσει οι ποδοσφαιριστές, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις των Πέτρου Ζουρούδη, Γιώργου Μανούσου στον ραδιοφωνικό σταθμό Best FM 98,1. Αμφότεροι, λοιπόν, έδωσαν το σύνθημα για νίκη την Τετάρτη (04/04) με τον Πανσερραϊκό.

Ο Ζουρούδης τόνισε: ««Ήρθαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στα Ψαχνά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο. Είχαμε μια ευκαιρία να ανοίξουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο όποιος έκανε το γκολ θα έπαιρνε και το ματς. Το έκανε ο Ηρακλής.

Έχουμε την ατυχία γιατί παίζουμε με ομάδες που είναι ξεκούραστες από το ματς με τον Διαγόρα που δεν παίζουν. Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό είναι από τα λεγόμενα εξάποντα. Ελπίζουμε να το πάρουμε και να μειώσουμε τη μεταξύ μας διαφορά».

Ο Γιώργος Μανούσος από την πλευρά του είπε: «Δεν έχουμε περιθώρια να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι καθώς έχουμε μπροστά μας το ματς με τον Πανσερραϊκό. Θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει γκολ, δεν το πετύχαμε όμως. Έχουμε την ατυχία με όποια ομάδα παίζουμε να είναι ξεκούραστη από το ρεπό με τον Διαγόρα. Συνεχίζουμε...».

Πηγή φωτό: evia-halkida.com

Last modified onΔευτέρα, 02 Απρίλιος 2012 15:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep