«Με ΟΦΗ... Δήμου θέλοντος»

Ο ΑΟΧ ανακοίνωσε ότι θα δώσει φιλικό με τον ΟΦΗ, αν και εφόσον δώσει το οριστικό "ΟΚ" ο Δήμος.

Φιλικό με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε ότι θα δώσει ο ΑΟ Χανιά, με την υποσημείωτη ότι αυτό θα διεξαχθεί... Δήμου θέλοντος. Όπως ανέφερε: «Η Π.Α.Ε. Α.Ο.Χανιά, ανακοινώνει, με κάθε επιφύλαξη, ότι το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 17:30, η ομάδα μας θα δώσει φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. στο γήπεδο των Περιβολίων.

Οι δυο ομάδες εχουν έρθει σε συμφωνία, ο Α.ΟΧ. έχει κάνει ΟΛΕΣ τις απαραίτητες κινήσεις και περιμένει την (ΕΠΙΣΗΜΗ) απάντηση του Δήμου Χανίων, οι άνθρωποι του οποίου τον διοικούν, μας διαβεβαίωσαν (ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ), ότι η φιλική αναμέτρηση θα διεξαχθεί κανονικά. Θεωρητικά αύριο Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, θα φθάσει στα γραφεία της ΠΑΕ, η τυπική (θετική) απάντηση του Δήμου και ολα θα κυλήσουν ομαλά».

Στο αγωνιστικό σκέλος, η προετοιμασία συνεχίστηκε κανονικά με διπλή προπόνηση. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές έκαναν βάρη στο γυμναστήριο του γηπέδου των Περιβολίων και το απόγευμα βρέθηκαν στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Μάρκο Ζόρο, Νίκος Γκεμίσης, Νίκος Κοζάκης και Μανώλης Κρασουδάκης συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Η προπόνηση της Πέμπτης (13/10) είναι προγραμματισμένη στις 17:30.

Last modified onΤετάρτη, 12 Οκτώβριος 2016 20:16

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep