«Έχει καταντήσει κουραστικό»

Ο Κώστας Ανυφαντάκης περιμένει την έναρξη του πρωταθλήματος.

Μετά την ισοπαλία (1-1) με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο προπονητής του Πανθρακικού, Κώστας Ανυφαντάκης τόνισε ότι έχει καταντήσει κουραστική η αναμονή έναρξης του πρωταθλήματος και είπε:

«Υποχρεωμένοι είμαστε να βρούμε κίνητρο. Αυτό που έχει καταντήσει πλέον κουραστικό το γνωρίζουμε όλοι, αφού το πρωτάθλημα δεν έχει αρχίσει ακόμα. Ήταν μονόδρομος για εμάς να το δούμε σαν ματς πρωταθλήματος. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ απέναντι σε μία ομάδα όπως είναι ο Άρης, ειδικά στην έδρα του και νομίζω ότι είμαι ικανοποιημένος, γιατί είχε και ρυθμό και ένταση και έμοιαζε λίγο με πρωτάθλημα... επιτέλους.

Σε αυτά τα ματς δυσκολευόμαστε αρκετά, γιατί έχουμε μεγάλη αποχή από τα επίσημα παιχνίδια, αλλά σίγουρα όλοι περιμένουν να είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα. Νομίζω ότι ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι».

Για τον Άρη και αν είναι μεγάλο φαβορί:
«Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο να πάρει κανείς πρωτάθλημα χωρίς να δυσκολευτεί, χωρίς να ιδρώσει. Και δεν είναι μόνο για τον Άρη, είναι σε όλα τα πρωταθλήματα του κόσμου. Για να πάρεις πρωτάθλημα πρέπει να το προσεγγίσεις παιχνίδι με παιχνίδι. Σίγουρα ο Άρης είναι το φαβορί, έχει τεράστιους παίκτες, πολύ μεγάλη ιστορία, αλλά το πρωτάθλημα είναι μία δύσκολη υπόθεση. Είναι ένας μαραθώνιος και καταλαβαίνετε ότι αν ξεκινήσουμε τώρα με διαδοχικά παιχνίδια, θα είναι πολύ δύσκολα για όλους».

Για τον στόχο του Πανθρακικού:
«Σε μία εποχή μετά τη Super League με πολλά νέα παιδιά προσπαθεί ο Πανθρακικός να βρει το δρόμο του. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα έχουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Παιχνίδι με παιχνίδι θα καθορίσουμε τους στόχους μας».

Last modified onΣάββατο, 15 Οκτώβριος 2016 20:55

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep