«Επιτέλους, ξεκινάμε»

Στη media day του Πανθρακικού άπαντες δήλωσαν ανυπόμονοι για την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Αντίστροφα για το πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς, αυτό με την Καλλιθέα στο Κύπελλο την Τρίτη (25/10) μετρούν όλοι στον Πανθρακικό. Μάλιστα, στη media day του Σαββάτου (22/10) ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ σημείωσαν ότι περιμένουν πώς και πώς την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο τεχνικός, Κώστας Ανυφαντάκης τόνισε:
«Εύχομαι καλή χρονιά. Δυστυχώς αργήσαμε πάρα πολύ, αλλά επιτέλους την Τρίτη έχουμε ένα παιχνίδι επίσημο και ευελπιστούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα την Κυριακή. Τρεις μήνες προετοιμασίας που είχαν σκληρή δουλειά και ποιότητα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους ανθρώπους του συλλόγου γι' αυτή την πολύ καλή οργάνωση που έχουμε. Μας βοήθησε πολύ να κάνουμε αυτή τη δουλειά πολύ ποιοτικά. Πιστεύαμε και το πιστεύουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Περιμένουμε με ανυπομονησία την έναρξη.

Έχουμε μία καινούργια ομάδα, με 20 νέα παιδιά. Χρειαζόμαστε τον χρόνο μας, την υπομονή, αλλά με πίστη και δουλειά πολλή πιστεύουμε ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Όλες οι ομάδες χρειάζονται τον χρόνο τους, αλλά καλό θα είναι ο χρόνος αυτός να είναι μέσα από παιχνίδια επίσημα».

Ο συνεργάτης του, Τάκης Διακάκης είπε:
«Επιτέλους μετά από τρεις μήνες μεγάλης προσπάθειας ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις. Πιστεύω ότι αυτούς τους μήνες δουλέψαμε πολύ, χτίζοντας μία ομάδα από το μηδέν και δόξα τω Θεώ έχουμε φτάσει σε ένα επίπεδο, ώστε να έχουμε καταφέρει κάποια πράγματα που θέλουμε την Τρίτη να τα δείξουμε και να φανεί η δουλειά που κάνουμε όλοι».

O Μπερτράν Ρομπέρ δήλωσε:
Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Μακάρι να αρχίσει σε μία εβδομάδα. Θέλω να πω στον κόσμο να έρθει πάλι πίσω στο γήπεδο για να βοηθήσει. Χωρίς τον κόσμο θα είναι δύσκολο. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα πίσω, σε μία ομάδα που αγαπώ πάρα πολύ. Μακάρι να πάμε καλά και ο κόσμος να είναι δίπλα μας».

O Γιώργος Νικόλτσης ανέφερε:
«Υπάρχει ταλέντο, είμαστε τρεις μήνες μαζί και ευελπιστούμε να εμφανίσουμε ένα πολύ καλό σύνολο».

Τέλος, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης σημείωσε:
«Έχουμε μείνει από πέρυσι τέσσερα, πέντε άτομα. Τα παιδιά που ήρθαν είναι πολύ καλές προσωπικότητες, πράγμα το οποίο μας ενδιαφέρει πολύ σαν ομάδα. Μπορέσαμε και δέσαμε, αν και αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό να βρισκόμαστε τόσους μήνες σε απραξία».

Last modified onΣάββατο, 22 Οκτώβριος 2016 17:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep