«Βελτιωμένο πρόσωπο»

Ο Ανδρέας Σταματής θεωρεί ότι η διακοπή έκανε καλό στον ΑΟ Χανιά.

Για το κυριακάτικο (27/11) ματς με τον Πανσερραϊκό εκτός έδρας μίλησε στην ιστοσελίδα του ΑΟ Χανιά ο Ανδρέας Σταματής. Ο επιθετικός των «κυανόλευκων» υποστήριξε ότι η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα του και τόνισε πως αυτή θα παρουσιαστεί βελτιωμένη στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Αναλυτικά ανέφερε:

«Θεωρώ ότι η διακοπή μας έκανε παρά πολυ καλό, διότι είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας και είμαστε σίγουροι ότι θα παρουσιάσουμε βελτιωμένο πρόσωπο στις Σέρρες και θα πάρουμε τον βαθμό ή τους βαθμούς που μας αναλογούν. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, διότι το χρωστάμε πρώτα απ' όλα στον εαυτό μας. Η αλλαγή προπονητή είναι θέμα της διοικησης και τώρα πάμε υπό τις οδηγίες του Θεόδωρου Γκάτζιου, με τον οποίο έχουμε δουλέψει παρά πολυ καλά απο την ημέρα που ανέλαβε».

Οι Κοζάκης, Ζόρο ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και δεν υπολογίζονται, όπως και ο τιμωρημένος, Ηρακλής. Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (25/11, 11:00) στο γήπεδο της Μοναχής Ελιάς θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αναχωρήσει στις 21:00 για τις Σέρρες.

Last modified onΠέμπτη, 24 Νοέμβριος 2016 19:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep