«Το κεφάλι κάτω»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας ξεχνά την ΑΕΚ και επικεντρώνεται στο εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα.

«Ήταν μία γιορτή. Κάναμε περήφανη όλη την πόλη και τους φιλάθλους μας, αλλά το ξεχνάμε». Αυτό τόνιζαν στην Αναγέννηση Καρδίτσας μία ημέρα μετά το 2-2 του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ. Η ΑΣΑ έβγαλε μεγάλα ψυχικά αποθέματα και ο τεχνικός, Γιάννης Μάγγος στάθηκε στο γεγονός ότι παρά το 0-2 οι ποδοσφαιριστές του το πίστεψαν, έφτασαν στην ισοφάριση και, μάλιστα, στο τέλος του αγώνα θα μπορούσαν να πάρουν ακόμα και τη νίκη.

«Το κεφάλι κάτω τώρα, γιατί έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα», ανέφερε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» στο FL News και σημείωσε ότι στόχος της Αναγέννησης είναι να εμφανίσει ακόμα καλύτερο πρόσωπο στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής. Στα κέρδη, φυσικά, και το ντεμπούτο του 18χρονου, Γιώργου Ξέρρα, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 56' και έδειξε με την εμφάνισή του ότι θα πάρει νέες ευκαιρίες στο μέλλον.

Το θετικό για τον Μάγγο είναι ότι δεν προέκυψαν προβλήματα τραυματισμών. Το απόγευμα της Τετάρτης (30/11) ξεκινά η προετοιμασία για το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Last modified onΤετάρτη, 30 Νοέμβριος 2016 14:19

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep