Αποστολή με διπλό στόχο

Με 18 παίκτες για δύο παιχνίδια η Καλλονή

Από τη Μυτιλήνη αναχωρεί την Τετάρτη (30/11) η αποστολή της Καλλονής για τα δύο επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Ξάνθη και Άρη. Οι νησιώτες αντιμετωπίζουν την ακριτική ομάδα την Πέμπτη (1/12) για το Κύπελλο, όπου στόχος είναι να κάνουν μια καλή εμφάνιση και να αποκομίσουν εμπειρίες.

Ως το Σάββατο θα μείνει η Καλλονή στην Ξάνθη και την Κυριακή θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, καθώς τη Δευτέρα (5/12) αγωνίζεται κόντρα στον Άρη για το πρωτάθλημα. Το βάρος από τον Γιώργο Βαζάκα πέφτει σε αυτό το ματς, καθώς η ομάδα της Λέσβου θέλει το θετικό αποτέλεσμα.

O Γρεβενιώτης τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές μεταξύ αυτών και τον Στέλιο Ποζατζίδη, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Εκτός έμειναν οι Ταΐρης, Παραϊμπα, Κέρι, αλλά και οι Μαλλής, Αρναούτογλου, Αγριμάκης, Κροτσίδας, Γκαμάγκας, Ντάμπος και Χιντασέλι.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι: Μανιάτης, Παπάζογλου, Ζουλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Ποζατζίδης, Ρεπετσάς, Σάββα, Τζελίδης, Αποστόλου, Ντάλλας, Γιώργου, Λαμπράκης, Φράγκος, Λίταινας, Γιουκαρής, Σοφιάνης, Μπουρντουζάν και Τριανταφύλλου.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep