«Είχαμε ψυχή»

Στην ψυχή που έδειξαν οι παίκτες της Αναγέννησης Καρδίτσας στάθηκε ο Γιάννης Μάγγος.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για τον παθητικό ρόλο που είχαν οι παίκτες του μετά την αποβολή και το αριθμητικό μειονέκτημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στην ποιότητα του Απόλλωνα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα ανέβει κατηγορία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μάγγος μετά το 0-0 με τον Απόλλωνα:

«Σήμερα κλείσαμε έναν κύκλο τεσσάρων αγωνιστικών που αποτελούσαν ένα κομμάτι του δύσκολου πρώτου γύρου που έχουμε. Ειδικά οι πρώτες τέσσερις αγωνιστικές ήταν με ομάδες που είναι δύσκολες για διαφορετικούς λόγους. Άρης και Απόλλων είναι ομάδες που διεκδικούν την άνοδο, αλλά και η φιλόδοξη Σπάρτη με πολλές μεταγραφικές κινήσεις και καλή ομάδα όπως αποδείχθηκε στο γήπεδο μας.

Εμείς σε αυτή την τετράδα των αγώνων θέλαμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θεωρώ ότι θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου γιατί η δουλειά φαίνεται από το καλοκαίρι και ο κύριος Σπανός έχει γνώσεις, έχει ωριμότητα και η ομάδα που έχουν δημιουργήσει διαθέτει όλο το πακέτο για να ανέβει κατηγορία.

Μετά την αποβολή αλλάξαμε το σύστημα μας και προσπαθήσομε να κλείσουμε τους χώρους, τη διάταξη μας και ήταν λογικό να έχουμε παθητικό ρόλο. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με αντεπιθέσεις, σε κάποιες φάσεις το καταφέραμε και σίγουρα είμαι ευχαριστημένος από τον βαθμό που πήραμε. 
Είμαι υπερήφανος που οι ποδοσφαιριστές μας έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο, ενώ είναι πεπεισμένος ότι και στη συνέχεια θα μας δικαιώσει επειδή αυτά τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο. Θα ξεκουραστούμε αύριο και από Τρίτη θα βάλουμε το κεφάλι κάτω και θα δουλέψουμε για το ερχόμενο παιχνίδι που έρχεται με τον Αιγινιακό».

Last modified onΚυριακή, 04 Δεκέμβριος 2016 20:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep