Όλα για όλα με Αναγέννηση

Ο Αιγινιακός αντιμετωπίζει με σοβαρότητα και συγκέντρωση τον αγώνα με την Αναγέννηση. Με 20άδα η αποστολή.

Παιχνίδια όπως αυτά με την Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν μεγάλη σημασία για τον Αιγινιακό. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας φιλοξενεί το Σάββατο (10/12, 15.00) τους Θεσσαλούς και επειδή πρόκειται για αντίπαλο με τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής, η κρισιμότητα του παιχνιδιού είναι μεγάλη.

Στην προσπάθεια για κατάκτηση της νίκης, ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης θα έχει διαθέσιμους όλους τους παίκτες που συγκροτούν το ρόστερ. Και οι 20, με άλλα λόγια, θα είναι στην αποστολή και πριν από το ματς θα συμπληρωθεί η 18άδα. Νέο πρόσωπο ο Παντεκίδης, που δεν είχε αγωνιστεί με τη Σπάρτη.

Οι επιλογές του Αμανατίδη: Τόλιος, Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Πασαλίδης, Παντεκίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Παπαδόπουλος, Μουκίδης, Γκατσολάρι, Ζούρκος, Ζγκούρι, Καρακώστας, Πατράλης, Κυζιρίδης, Ρανγκέλοφ, Φασίδης, Ονουάτσι, Γκούρτσας.

Ο Αιγινιακός μετρά στην έδρα του μία ισοπαλία και μία νίκη και φιλοδοξεί να διατηρήσει το αήττητο, με πρώτο στόχο τη νίκη. Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια στη Football League έχει κατακτήσει 5 βαθμούς, όσους έχει και ο ΟΦΗ.

Last modified onΠαρασκευή, 09 Δεκέμβριος 2016 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep