«Όσο το δυνατόν πιο ψηλά»

Ο Κώστας Βασιλακάκης έκανε λόγο για δίκαιη νίκη του Πανθρακικού κόντρα στον Πανελευσινιακό.

Ο τεχνικός του Πανθρακικού υποστήριξε ότι αν η ομάδα του ήταν πιο ψύχραιμη, θα μπορούσε να διευρύνει τον δείκτη του σκορ, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο Πανθρακικός θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Βασιλακάκης μετά τη νίκη (1-0) επί του Πανελευσινιακού:
 
«Πετύχαμε μία δίκαιη νίκη. Καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πετύχαμε το γκολ που ψάχναμε με τον Ζυγκερίδη και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε ξανά, αν ήμασταν πιο ψύχραιμοι στην τελική προσπάθεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν και στα 90 λεπτά κι ευχαριστούμε και τους φιλάθλους, που βρέθηκαν στο γήπεδο. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε τα παιχνίδια στο γήπεδό μας. Αν συνεχίσουμε έτσι, είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τον πρώτο στόχο μας, ώστε η ομάδα να διατηρηθεί στην κατηγορία και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».

Από την πλευρά του, ο ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού, Ηλίας Πολίμος, τόνισε: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη νίκη που πετύχαμε σήμερα. Όπως είπε κι ο κόουτς, είναι σημαντικό να εκμεταλλευόμαστε τη δύναμη της έδρας μας. Τώρα έχουμε την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα την Πέμπτη και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να ολοκληρώσουμε καλά τη χρονιά».

Last modified onΚυριακή, 18 Δεκέμβριος 2016 22:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep