Σεφτέ με Φερφελή

Στη Λαμία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Δημήτρης Φερφελής

Την πρώτη της χειμερινή μεταγραφή πραγματοποίησε η Λαμία, καθώς απέκτησε τον Δημήτρη Φερφελή. Ο 23χρονος υψηλόσωμος επιθετικός αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στον ΠΑΣ Γιάννινα, μετρώντας συνολικά 21 συμμετοχές και ένα γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ολλανδία και πριν μετακομίσει στα Γιάννινα, αγωνιζόταν στην Τσβόλε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Φερφελή Δημήτρη από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι γεννημένος στις 05/04/1993 και αγωνίζεται ως σέντερ φορ».

1 comment

  • LAMIOTIS FILATHLOS
    LAMIOTIS FILATHLOS Παρασκευή, 30 Δεκέμβριος 2016 14:04 Comment Link

    Mακάρι ο συγκεκριμένος παίκτης, να μας ανεί χρήσιμος, αλλά εγώ και όχι μόνον, ως απλός φίλαθλος μιλώ, θεωρώ πως οι επιλογές της ομάδας μας, πρέπει πέρα από στοχευμένες να είναι και ουσιώδης, αφού ξέρουν οι κατέχοντες τα ηνία της ομάδας [πρόεδρος και προπονητής], που ακριβώς εντοπίζονται οι ελλείψεις και πως οι παίκτες που πρέπει να πάρουν, επιβάλλεται να κάνουν τη διαφορά και όχι να κάνουμε μεταγραφές, για να έχουμε να λέμε. Για μένα προσωπικά, η θέση ειδικά του γκολτζή, είναι το α΄ και το ω΄ και πρέπει να αποκτηθεί ένας super, όπως και ένας αμυντικογενής δί[πλα στον ΟΜΟ..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep