«Φέρε την άνοδο και... κλείσαμε»

Επίσκεψη των οργανωμένων οπαδών της Λαμίας στο γήπεδο.

Η Λαμία αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Παναιγιάλειο και δύο μέρες πριν από το ματς, για την 8η αγωνιστική της Football League, αντιπροσωπεία των οργανωμένων βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης, επισκέφθηκε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ και αφού μοίρασε ευχές για το νέο έτος, έδωσε σε όλους από ένα ημερολόγιο της Λέσχης και ένα σκουφάκι της ομάδας μας, το οποίο αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές φόρεσαν και αργότερα στο πρόγραμμα που έγινε.

Όταν ο προπονητής Μπάμπης Τεννές ρωτήθηκε χαριτολογώντας τι... χρωστάει για τα δώρα, του απάντησαν οι οργανωμένοι: «Φέρε μας την άνοδο και κλείσαμε». Πλην των Πίντο και Τζόκιτς, οι υπόλοιποι παίκτες γυμνάστηκαν κανονικά, μαζί με το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Δημήτρη Φερφελή.

Πηγή: lamiaole.gr

Last modified onΔευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 18:12

1 comment

  • ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ [ΦΩΝΤΑΣ]
    ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ [ΦΩΝΤΑΣ] Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 19:21 Comment Link

    ΘΕΩΡΩ, ΠΩΣ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE ΕΧΕΙ ΒΑΘΟΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ]2] ΙΣΑΞΙΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΣΗ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΟΣΟ ΑΔΑΗΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΕΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΜΗΝΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΒΑΘΜΩΝ, ΑΥΤΗ [Η ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ] ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ,ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,,ΤΟ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΣΤΩ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ, ΝΟΕΙΤΩ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep