Πρίντεμπς στην Ελευσίνα (videos)

Ο Πανελευσινιακός έκλεισε τον Αμερικάνο φορ, Σέλμπι Πρίντεμπς. Έκλεισε και ο Νίασον.

Μεταγραφών συνέχεια για τον Πανελευσινιακό. Σύμφωνα με πληροφορίες του FL News, οι «σταχυοφόροι» απέκτησαν τον Αμερικάνο επιθετικό, Σέλμπι Πρίντεμπς, ο οποίος είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Αϊτής, ενώ προς επιβεβαίωση προηγούμενου ρεπορτάζ, ποδοσφαιριστής της ομάδας της δυτικής Αττικής θα πρέπει να θεωρείται και ο Νοέλ Νίασον.

Ο Πρίντεμπς είναι γεννημένος στις 10 Αυγούστου 1990 στο Μαϊάμι, αλλά έχει φορέσει το εθνόσημο της Αϊτής, Μάλιστα, στη φιλική αναμέτρηση με το Ελ Σαλβαδόρ στις 10/10/15 βρήκε δίχτυα. Μπορεί να αγωνιστεί, τόσο ως winger, όσο και ως επιθετικός.

Προηγούμενη ομάδα του Πρίντεμπς ήταν η Σεντ Τζόζεφ στο Γιβραλτάρ (1 συμμετοχή). Προηγουμένως φόρεσε τη φανέλα της γερμανικής Όπτικ (13 συμμετοχές, 3 γκολ τη σεζόν 2015-16). Τη σεζόν 2014-15 με την ίδια ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και σημείωσε 12 τέρματα σε 29 εμφανίσεις. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βανκούβερ Γουάιτκαπς (Καναδάς), Ρόχα (Ουρουγουάη) και Μαϊάμι.

Πρόθεση του Πανελευσινιακού είναι να δώσει συνέχεια στις μεταγραφές, ενώ δεδομένα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις. Σημειώνεται ότι στον αγώνα με τον Αιγινιακό ο Φελίπε Γκόμες δεν αγωνίστηκε λόγω θλάσης.

Δείτε τον Πρίντεμπς εν δράσει...

Media

Last modified onΣάββατο, 14 Ιανουάριος 2017 00:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep