Πρώτο βήμα για το προπονητικό

Στον Παναιγιάλειο κατακυρώθηκε η εκμίσθωση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Νικολαιίκων

Μπήκαν οι βάσεις για την εκμίσθωση του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Νικολαιίκων για τα επόμενα 25 χρόνια από την ΠΑΕ Παναιγιάλειος. Την Παρασκευή (13/1) ολοκληρώθηκε, σε πρώτη φάση, η δημοπρασία για την εκμίσθωση του γηπέδου, με μοναδικό ενδιαφερόμενο τους «μελανόλευκους», στους οποίους και κατακυρώθηκε.

Υποχρέωση του Παναιγιαλείου είναι να αναλάβει το σύνολο της δαπάνης ανακαίνισης ή ανακατασκευής του. Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί και επίσημα όταν εγκριθεί το αποτέλεσμά της από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, το αργότερο σε ένα μήνα.

Το ακίνητο αποτελείται από γήπεδο ποδοσφαίρου εμβαδού 8.250 τ.μ. και κτιριακές εγκαταστάσεις εμβαδού 131,33 τ.μ. και το μίσθωμα ορίστηκε στο ποσό των 1200 ευρώ ετησίως.

Πρόεδρος της επιτροπής ήταν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου, Περικλής Παπαγιαννακόπουλος ενώ την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο πρόεδρος Χρήστος Μυστακίδης. Παρόντες ήταν ακόμη, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νικολαιίκων, Αναστάσιος Μούσκας, ο Παναγιώτης Γούσας, ο Νίκος Θανασούλιας, ο Γιάννης Καρανικόλας, ο Κώστας Μπαγιονέτας, ενώ γραμματέας της Επιτροπής ήταν η κα Μαρία Κοσκορέλου.

ΠΗΓΗ: protionline.gr

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep