Προπόνηση στον Άγιο Κοσμά

Με Κώτσιο, Νάστο, αλλά και Παντίδο η προπόνηση του ΟΦΗ τη Δευτέρα (16/1)

Μετά τη νίκη-θρίλερ στο Μενίδι, ο ΟΦΗ παραμένει σε αθηναϊκό έδαφος και στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης (18/1, 15:00) με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Οι Κρητικοί προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας στον Άγιο Κοσμά, με τους Κώτσιο και Νάστο να βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια, καθώς εξέτισαν την ποινή τους.

Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ, έκανε και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Νίκος Παντίδος, για τον οποίο όπως και για τον Ντίνο Πάγκαλο, θα γίνει προσπάθεια να είναι στην διάθεση της ομάδας, στο παιχνίδι του Σαββάτου (21/1) με τη Λαμία.

Ο Πάγκαλος υπέγραψε τη Δευτέρα και ξεκίνησε προπονήσεις στο Ηράκλειο με τους παίκτες που έχουν μείνει εκτός αποστολής και από την Πέμπτη (19/1) θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Στην προπόνηση της Δευτέρας, οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Με προπόνηση που θα γίνει και πάλι την Τρίτη (17/1) το πρωί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, ο ΟΦΗ θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep