Μέσα τρεις νεοαποκτηθέντες

Μοναδικός απών από την αποστολή του Παναιγιάλειου για Αιγινιακό ο Τρίγκας.

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο (28/1) το πρωί η προετοιμασία του Παναιγιάλειου για Αιγινιακό με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου.

Οι «μελανόλευκοι» είναι αήττητοι στα τρία τελευταία ματς και μάλιστα χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ και ευελπιστούν απέναντι στην ομάδα του Αιγινίου την Κυριακή (29/1, 15:00) να επεκτείνουν το σερί τους.

Ο Δημήτρης Σπανός επεσήμανε στους παίκτες του τους κινδύνους του αγώνα, ενώ ανέλυσε και μέσω βίντεο τον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου και μετά το τέλος του προγράμματος ανακοίνωσε την αποστολή του Παναιγιάλειου, από την οποία απουσιάζει μόνο ο νεοαποκτηθείς Τρίγκας, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι και γι’ αυτό το λόγο δεν προπονήθηκε.

Από την άλλη, για την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Football League ο έμπειρος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τριών τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων, Γκούφα, Βουτσιώτη και Δινοβίτση, τα δελτία των οποίων εκδόθηκαν και έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Αναλυτικά η αποστολή: Τσάπαλος, Στρέζος, Αθανασίου, Ρότα, Κοντοές, Ρέλλας, Ντέμο, Μπούζας, Στίκας, Μωυσίδης, Καζναφέρης, Τσιλιγκίρης, Ξόμπλιος, Σκαρτσίλας, Καζβιρόπουλος, Κρητικός, Γκούφας, Βουτσιώτης, Δινοβίτσης.

Την Κυριακή (28/1) η αποστολή θα γευματίσει στο εστιατόριο του συλλόγου στα Σελιανίτικα και στις 13:00 άπαντες θα είναι συγκεντρωμένοι στο γήπεδο.

Last modified onΚυριακή, 29 Ιανουάριος 2017 02:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep