«Σοκ η Β' Εθνική»

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ δήλωσε ότι θα βοηθήσει τον ΟΦΗ να επιστρέψει στη Super League.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε τη Δευτέρα (30/01) ο Ντέρεκ Μπόατενγκ. Ο Γκανέζος μέσος μετά την υπογραφή του συμβολαίου του μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ για την επιστροφή του και τόνισε ότι όταν ενημερώθηκε ότι οι Κρητικοί μετέχουν στη Β' Εθνική... σοκαρίστηκε. Συγκεκριμένα, είπε:

«Ο ΟΦΗ είναι μέσα στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και για μένα ήταν σοκ, όταν μου είπαν ότι παίζει στην Β' Εθνική. Είμαι χαρούμενος που ήρθα ξανά σε αυτή την ομάδα και θα προσπαθήσω να τη βοηθήσω να ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία. Βλέπω ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά, απο τότε που ημουν ξανά εδώ. Έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά το γήπεδο και το αθλητικό κέντρο είναι το ίδιο. Ισως λίγο η πόλη έχει αλλάξει».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται, είπε:

«Είμαι πολύ καλά νομίζω. Είμαι έτοιμος να ξεκινήσω προπονήσεις με την ομάδα και να τη βοηθήσω στο πρωτάθλημα».

Για τις επαφές που είχε με τον ΟΦΗ, το προηγούμενο διάστημα:

«Από την πρώτη στιγμή μόλις πληροφορήθηκα το ενδιαφέρον του ΟΦΗ, ήμουν θετικός. Ξέρω την ομάδα, ρώτησα και έμαθα για την σημερινή της κατάσταση και είπα ότι θα είναι καλό να γυρίσω. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και τώρα είμαι εδώ. Ηταν έκπληξη όταν έμαθα ότι ο ΟΦΗ παίζει στην Β' Εθνική, γιατί δεν πίστευα ότι αυτή η ομάδα θα βρίσκεται στην Β' κατηγορία. Εδώ είμαι όμως για να τη βοηθήσω να επιστρέψει».

Για την θέση που αγωνίζεται, καθώς στο παρελθόν, έπαιζε στην επίθεση ο Μπόατενγκ, συμπλήρωσε:

«Η αλήθεια είναι ότι πλέον αγωνίζομαι σε μια διαφορετική θέση. Παίζω στο «6», στο «8» και στο «10». Θα προσπαθησω με την εμπειρία που έχω, να δώσω τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται ο ΟΦΗ».

Το απόγευμα της Δευτέρας (30/01) ο νεοαποκτηθείς Αφρικανός έκανε την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Νίκου Κουνδουράκη, ενώ έτυχε θερμής υποδοχής από τα παιδιά των ακαδημιών που προπονούνταν εκείνη την ώρα. Η ΠΑΕ από την πλευρά της αναμένει το διεθνές πιστοποιητικό του, ώστε να εκδοθεί το δελτίο.

Last modified onΔευτέρα, 30 Ιανουάριος 2017 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep