Πιθανή... αποχώρηση

Παρά τις διαψεύσεις, ο Παναιγιάλειος συζητά την πώληση του Γιώργου Στρέζου στον ΟΦΗ. Αποκτήθηκε ο Ταουσιάνης.

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών η Τρίτη (31/01) και ο Παναιγιάλειος αναμένεται να γνωστοποιήσει νέες προσθήκες. Μεταξύ αυτών θα βρίσκεται ο Τάσος Ταουσιάνης, ο οποίος προπονήθηκε την Τρίτη (31/01) για πρώτη φορά με τους «μελανόλευκους». Δύο ημέρες νωρίτερα ο Εδεσσαϊκός είχε κάνει γνωστό ότι ο 22χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Αιγίου...

«Η διοίκηση του Εδεσσαίκου, διασφαλίζοντας τα συμφέροντα του συλλόγου και τηρώντας στο ακέραιο τις δεσμεύσεις της απέναντι στους ποδοσφαιριστές, με χαρά παραχωρεί ένα βασικό της στέλεχος σε ομάδα της Football League και συγκεκριμένα στον Παναιγιάλειο. Ευχαριστούμε τον Τάσο Ταουσιάνη για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε καλή τύχη στην συνέχεια της καριέρας του». Ο Ταουσιάνης έχει παίξει στο παρελθόν σε Νίκη Βόλου και Αλμωπό.

Εκτός, όμως από τις προσθήκες, μόνο απίθανο δεν είναι να υπάρξει παραχώρηση ποδοσφαιριστή και, μάλιστα, βασικού. Τη Δευτέρα (30/01) οι διοικούντες την ΠΑΕ διέψευδαν, κατηγορηματικά μάλιστα, ότι υπήρχε ενδεχόμενο να προχωρήσει η μεταγραφή του Γιώργου Στρέζου στον ΟΦΗ, όμως την Τρίτη (31/01) τα δεδομένα άλλαξαν και οι ίδιοι εμφανίζουν ως τη συγκεκριμένη περίπτωση ως... ανοικτή! To τοπίο, βέβαια, θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ως το βράδυ (20:00).

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον Γιάννη Τσότρα, έως το μεσημέρι της Τρίτης (31/01) δεν είχε δρομολογηθεί εξέλιξη σε ό,τι αφορά στην περίπτωσή του.

Last modified onΤρίτη, 31 Ιανουάριος 2017 15:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep