Κάκωση ο Πίτου Γκαρσία

Τη Δευτέρα (13/02) θα κριθεί η συμμετοχή του Αργεντινού στον αγώνα του Άρη με τον Αγροτικό Αστέρα.


Άτυχος στάθηκε ο Πίτου Γκαρσία στο κυριακάτικο (12/02) ντέρμπι της 15ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, καθώς στο 52ο λεπτό αποχώρησε με ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι.

Ένα λεπτό πριν σημειωθεί το γκολ της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», με το οποίο μείωσε σε 2-1, ο Νίκος Αναστόπουλος πέρασε εκτός τον Αργεντινό, βάζοντας στον αγώνα τον Καράμπελα. Τη Δευτέρα (13/02) ο παίκτης θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διευκρινιστεί το μέγεθος της ζημιάς και το διάστημα της αποχής του, καθώς ακολουθεί και την Τετάρτη (15/02) το εξ αναβολής παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις πάντως ο Πίτου Γκαρσία έχει κάκωση στην κνήμη, κάτι που ενδέχεται να τον αφήσει εκτός αποστολής.

Από εκεί και πέρα, καλή εμφάνιση είχε στο ματς ο Ανδρέας Τάτος, που αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά στη θέση του Μπαργκάν. Ο Έλληνας άσος δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημά του και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα κόντρα στους «σταχυοφόρους» αν βγάλει χωρίς πρόβλημα τις επόμενες προπονήσεις.

Last modified onΔευτέρα, 13 Φεβρουάριος 2017 10:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep