«Αναπόφευκτες συνθήκες...»

Ο Πολ Γουέρε, σύμφωνα με ΜΜΕ στην πατρίδα του, έφυγε από τον Αχαρναϊκό λόγω οφειλών.

Τα οικονομικά προβλήματα οδήγησαν στη λύση της συνεργασίας του Αχαρναϊκού με τον Πολ Γουέρε σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Κένυα. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «soka.co.ne» αναφέρει ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής των «πράσινων» ήταν για μήνες απλήρωτος και προκειμένου αυτός να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του.

«Έφυγα από την ομάδα εξαιτίας αναπόφευκτων συνθηκών», φέρεται να δήλωσε στο συγκεκριμένο μέσο ο Γουέρε και συνέχισε: «Έχω προτάσεις και σύντομα θα πάρω απόφαση για το μέλλον μου. Είμαι ώριμος ποδοσφαιρικά και χρειάζομαι σταθερότητα στην καριέρα μου και τη ζωή μου. Αυτό με οδήγησε στην απόφαση να αποχωρήσω».

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι: «Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Γουέρε ήταν για μήνες απλήρωτος και οι δύο πλευρές συμφώνησαν να λύσουν τη συνεργασία τους, ώστε αυτός να βρει ομάδα. Ο ίδιος έχει πρόταση από τη Σουηδία, το Καζακστάν και τη Ζάμπια». Μάλιστα, σημειώνεται ότι και ο συμπατριώτης του, Ίσμαελ Ντούνγκα βρίσκεται κοντά στη Σλάβια Σόφιας.

Ο Αχαρναϊκός την Κυριακή (26/02) αντιμετωπίζει την Καλλονή εκτός έδρας και εκτός πλάνων του Μίλος Κόστιτς θα βρίσκεται ο τιμωρημένος Τσουβαλτσίδης.

Last modified onΠαρασκευή, 24 Φεβρουάριος 2017 20:40

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep