«Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες»

Ο Λευτέρης Ματσούκας δήλωσε ότι στη Λαμία δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

Στην εκπομπή «Σέντρα και Γκολ» του ΡΑΔΙΟ ΝΕΤ 101.9 και τον Πάνο Κατσώνη μίλησε ο Λευτέρης Ματσούκας. Ο επιθετικός της Λαμίας, που χάρισε στην ομάδα του τη νίκη (2-1) στα Χανιά επί του Κισσαμικού, υποστήριξε ότι το εφετινό σύνολο είναι «μια σφιχτή ομάδα με πολυφωνία στο σκοράρισμα», ενώ δήλωσε ότι τους Φθιωτούς δεν τους ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες, παρά μόνο η δική τους. Αρχικά δήλωσε:

«Όταν παίζεις με τον πρωτοπόρο, το κίνητρο είναι πάντα μεγάλο. Στο ματς με τον Κισσαμικό είχαμε μια άτυχη στιγμή και δεχθήκαμε γκολ, αλλά δεν μας πτόησε και τα καταφεραμε. Το μυστικό της ομάδας είναι πως το κάθε ματς το κοιτάζουμε ξεχωριστά. Ο στόχος της ομάδας είναι πάνω από κάθε προσωπικό συμφέρον. Κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ελπίζω να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο.

Σίγουρα όταν μια ομάδα έχει στόχο πρωταγωνιστικό, κοιτάζει πρωτίστως πώς να μην δεχθεί γκολ, πώς θα κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Έχουμε την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία και σίγουρα όταν αμύνεσαι αλλά και όταν επιτίθεσαι και σκοράρεις η προσπάθεια είναι αλληλένδετη. Είμαστε μια σφιχτή ομάδα και έχουμε πολυφωνία στο σκοράρισμα. Υπάρχουν λύσεις και σε αυτό το κομμάτι και αυτό είναι σημαντικό για την συνέχεια».

Για το οικογενειακό κλίμα στον σύλλογο:
«Τα περίμενα αρκετά πιο δύσκολα όσον αφορά την προσαρμογή όταν ήρθα το Γενάρη στην ομάδα. Αλλά δεν ίσχυσε επ’ ουδενί. Όλα τα παιδιά που ήρθαμε σε αυτήν την μεταγραφική περιόδο μπήκαμε άμεσα στο κλίμα, μιας και οι υπόλοιποι παίκτες μας μίλησαν, μας καλοδέχτηκαν και μας έβαλαν άμεσα στο κλίμα. Νιώθουμε άνετα όσοι ήρθαμε το Γενάρη. Σαν να είμαστε χρόνια στην ομάδα».

Για την οικονομική κατάσταση και πόσο διευκολύνει έναν ποδοσφαιριστή να παίξει καλύτερα:
«Σίγουρα η καθημερινότητα στην Ελλάδα είναι δύσκολη, όλοι μας το γνωρίζουμε. Στην Λαμία δεν το σκεφτομάστε καν. Η ομάδα είναι άψογη προς εμάς. Εκτός από 4-5 ομάδες στην κατηγορία, υπάρχουν τεράστια οικονομικά προβλήματα. Εγώ βίωσα μια τέτοια κατάσταση και στην προηγούμενη ομάδα μου. Πολλοί λένε ότι όταν μπαίνω στο γήπεδο δεν σκέφτομαι τίποτα, δεν σκέφτομαι το οικονομικό. Όταν όμως αγωνιζεσαι σε ένα σύλλογο όπου υπάρχουν οικονομικά ζητήματα υπάρχει πάρα πολύ αρνητική ενέργεια κατά την διάρκεια της εβδομάδας και φαίνεται κάποια στιγμή και στο γήπεδο».

Για το ποιους θεωρεί μεγαλύτερους αντιπάλους της Λαμίας στην μάχη της ανόδου:
«Το μυστικό της ομάδας είναι ότι δεν κοιτάμε κανέναν άλλο. Ενημερωνόμαστε μετά τα δικά μας παιχνίδια για τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι υπόλοιποι και το λέω ειλικρινά».

Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Αυτή την στιγμή όλο το προσωπικό και το ατομικό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Σίγουρα ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει προσωπικές βλέψεις, αλλά δεν με απασχολεί. Όταν έρθει η άνοδος θα έχουμε όλοι μας οφέλη και σε προσωπικό επίπεδο. Σίγουρα νιώθω πολύ καλά εδώ…».

Last modified onΤρίτη, 07 Μάρτιος 2017 16:50

1 comment

  • ΦEΡΜΕΤΖΟΥΚΗΣ Ιάσονας
    ΦEΡΜΕΤΖΟΥΚΗΣ Ιάσονας Τρίτη, 07 Μάρτιος 2017 18:08 Comment Link

    Συγχαρητήρια κ. ΜΑΤΣΟΥΚΑ για την τεκμηριωμένη και πάνω απ΄όλα λογική άποψή σου. Όμως πρέπει κάποιοι που το παίζουν προπονητές, να μάθουν και κυρίως να εμπεδώσουν, να κοιτάζουν βασικά τα της ομάδας των και να μην ασχολούνται με το τι κάνουν οι άλλες ομάδες απέναντι στην ομάδα της ΛΑΜΙΑΣ, γιατί απλούστατα μέχρι σήμερα, καμμία μα καμμία ομάδα δεν "μας προσφέρθηκε" , ούτε "συνφάγαμε" την προηγουμένη του αγώνα μας και ο νοών νοείτω, κτός κι άν είναι χαμηλού διανοητικού επιπέδου.. Ίσως φαίνεται κάποιοι παράγοντες και προπονητάκια,να νόμισαν ή πίστεψαν, πως εάν αναλάβουν τις φερόμενες υποψήφιες μεγάλες ομάδες, ότι έχουν παράλληλα εξασφαλίσει από το όνομα της ομάδας και μόνον και την κατηγορία ανόδου. Όμως δεν αντιλαμβάνονται, πως οι αγώνες κερδίζονται εντός του αγωνιστικού χώρου και μόνον με ιδρώτα και πάθος για τη νίκη.. Γι αυτό το λόγο οι "κύριοι" αυτοί, όταν θα έρθουν πρώτα ο Θεός στη ΛΑΜΙΑ, θα λάβουν την απάντηση που τους αρμόζει, μέσα σε ένα γήπεδο που θα κοχλάζει από τους 6.000-7.000 φιλάθλους. ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ "κύριε".

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep