«Στο ίδιο έργο θεατές»

Ο Νίκος Παντέλης επανέλαβε ότι οι πολλές απουσίες δεν μπορούν να καλυφθούν στον ΑΟ Χανιά.

Ομοιότητες με την ήττα (2-0) από τον Αγροτικό Αστέρα είχε αυτή από την Αναγέννηση Καρδίτσας για τον ΑΟ Χανιά σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη. Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα:

«Εμείς πιστεύω ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Όπως και με τον Αγροτικό Αστέρα έτσι και τώρα δεχτήκαμε δύο γκολ στις αρχές των ημιχρόνων. Μπήκαμε «κρύοι». Είχαμε δώσει μαρκαρίσματα στις στημένες φάσεις και βρέθηκε ξαφνικά μόνος του ο Κισκαμπάνης και σκόραρε. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι.

Βέβαια, για μας ίσως είναι ανασταλτικός παράγοντας οι πολλές απουσίες που έχουμε, γιατί σήμερα δεν έπαιζαν τέσσερις από τους θεωρητικά βασικούς παίκτες. Στο δεύτερο αλλάξαμε κάποια πράγματα, δεχτήκαμε ξανά ένα «κρύο» γκολ με αυτογκόλ όπως και με τον Αγροτικό Αστέρα. Ισορροπήσαμε, κάναμε κάποιες φάσεις, αλλά νομίζω ότι σε αυτό το γήπεδο ήταν δύσκολο να το γυρίσουμε.

Για μας έχει ήδη τελειώσει αυτό το παιχνίδι, γιατί, όπως είπα και στα παιδια, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι το ματς με τον Πανσερραϊκό. Πρέπει πρώτα ο Θεός να το κερδίσουμε για να ανέβουμε βαθμολογικά και να μην έχουμε προβλήματα. Ευελπιστώ ότι για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθα ίσως παίξουμε κομπλέ. Όλοι που λείπουν θα γυρίσουν. Καλή συνέχεια και καλή πορεία στην Αναγέννηση Καρδίτσας».

Last modified onΤετάρτη, 08 Μάρτιος 2017 17:35

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep