Λαμία χωρίς... στάση

Η ομάδα της Φθιώτιδας καλείται να διευρύνει το εκπληκτικό σερί νικών στην Ελευσίνα. Απρόοπτο με Σπυρόπουλο.

Μόνη στην κορυφή βρίσκεται από την προηγούμενη αγωνιστική η Λαμία, όντας η ομάδα με την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα. Οι «κυανόλευκοι» έδειξαν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα δεν επηρεάστηκε από το δικαστικό μέτωπο που άνοιξε εδώ και περίπου ένα μήνα και έχουν διαγράψει σερί οκτώ νικών συμπεριλαμβανομένης αυτής στα χαρτιά με τον Πανθρακικό. Ο Απόλλων Σμύρνης είναι πιθανό να προσπεράσει, αφού αγωνίζεται το Σάββατο (18/03), όμως η ομάδα της Φθιώτιδας είναι αποφασισμένη να βρίσκεται και την Κυριακή (19/03) μόνη στο ρετιρέ, περνώντας με τρίποντο από την έδρα του Πανελευσινιακού, εκεί όπου θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών της.

Ο ΠΑΣ Λαμία δεν υποτιμά τους «σταχυοφόρους» και άπαντες γνωρίζουν ότι πρέπει να δείξουν την απαιτούμενη σοβαρότητα για να κάνουν ένα ακόμα βήμα ανόδου. Ωστόσο, προέκυψε και ένα απρόοπτο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News. Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος έμεινε εκτός 20άδας λόγω γαστρεντερίτιδας και έτσι ο τεχνικός, Μπάμπης Τεννές θα στερηθεί για πρώτη φορά φέτος τον βασικό δεξιό οπισθοφύλακα.

Στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας έμειναν ακόμα ο τραυματίας Τσέναμο και οι Φερφελής, Ποζατζίδης, Μπουλούλης, Αντωνόπουλος, Πατσαρούχας και Μανιάς. Αντίθετα, εξέτισαν οι Όμο, Ρότσα, ενώ αποθεραπεύτηκε ο Βαλιός.

Η αποστολή της Λαμίας σύφωνα με το ρεπορτάζ του FL News: Πίτκας, Βορύλλας, Παπαργυρίου, Όμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Χριστοφιλέας, Βαλιός, Αυγενικού, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Τσούκαλος, Ρότσα, Τζόκιτς, Τσόβιτς, Βάντερσον, Ντουρμισάι, Ματσούκας.

Last modified onΣάββατο, 18 Μάρτιος 2017 14:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep