«Ανάλογη συνέχεια»

  • Written by Κώστας Λάππας
  • Published in Χανιά
  • 0 comments

Ο Θοδωρής Γκάτζιος εξήρε τους ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ για τη νίκη στο Μενίδι και μίλησε για γρήγορη παραμονή.

Νίκη ψυχολογίας πήραν τα Χανιά στο Μενίδι, όπως υποστήριξε ο Θοδωρής Γκάτζιος μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο γυμναστής των Κρητικών ήταν αυτός που παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και όχι ο Νίκος Παντέλης, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Το FL News ήταν η μοναδική αθλητική ιστοσελίδα που βρέθηκε στην επεισοδιακή συνέντευξη Τύπου του αγώνα και σας παραθέτει όσα είπε ο Γκάτζιος:

«Μετά από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα ήρθε η νίκη η οποία θα μας τονώσει την ψυχολογία εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Θα έχει αντίκρισμα αυτή η νίκη, αν έχουμε ανάλογη συνέχεια στα δύο ματς που ακολουθούν με τον ΟΦΗ και τη Λαμία. Συγχαρητήρια σε όλους για την διάθεση που έδειξαν και ήρθε η νίκη. Κερδίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο που καιγόταν για το τρίποντο. Βασικός μας στόχος είναι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησε ο Νίκος Κοζάκης:

«Στην αρχή ο Αχαρναϊκός μπήκε καλά. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε μία ανύποπτη φάση, όμως, ευτυχίσαμε και ισοφαρίσαμε στο φινάλε του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο μέρος μπήκαμε πιο δυνατά και πετύχαμε το γκολ της νίκης. Πήραμε ένα σημαντικό τρίποντο που θα μας βοηθήσει να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Last modified onΚυριακή, 19 Μάρτιος 2017 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep