Αγωνία για Τσιλιγκίρη

Ο Ηλίας Τσιλιγκίρης τραυματίστηκε στη φάση του πέναλτι που ζήτησε ο Παναιγιάλειος στον Εύοσμο.

O Παναιγιάλειος βάσει της απόδοσής του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα δικαιούνταν το τρίποντο. Η διαφορά από τη ζώνη υποβιβασμού μειώθηκε στους 10 πόντους και, όπως έχει τονίσει ο τεχνικός, Δημήτρης Σπανός, μέχρι να οριστικοποιηθεί η σωτηρία και μαθηματικά οι «μελανόλευκοι» δεν μπορούν να χαλαρώσουν. Έτσι, παρά την ταλαιπωρία της επιστροφής καλούνται την Τετάρτη (22/03) απέναντι στον Πανσερραϊκό να κάνουν ένα ακόμα βήμα αναρρίχησης.

Ενόψει της αναμέτρησης της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League θα υπάρχουν επιστροφές. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, προέκυψε πρόβλημα με τον Ηλία Τσιλιγκίρη. Στη φάση που ο Παναιγιάλειος διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι ο ποδοσφαιριστής της «μαύρης θύελλας» χτύπησε και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανότητα διάτασης έσω πλάγιου. Στην προπόνηση της Τρίτης (21/03) θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι διαθέσιμος.

Στάση αναμονής τηρείται και για τον τραυματία, Λεωνίδα Σκαρτσίλα, ενώ δεδομένα απόντες θα είναι ο τιμωρημένος Καζναφέρης και ο τραυματίας Ιβάνκο. Ο Ρότα επιστρέφει από τιμωρία, ενώ στην αποστολή αναμένεται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, να συμπεριληφθεί ο Μωυσίδης. Ο αμυντικός του Παναιγιαλείου ήταν απών από τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα λόγω καρτών, αλλά ταλαιπωρείται από τράβηγμα στον δικέφαλο.

Last modified onΔευτέρα, 20 Μάρτιος 2017 23:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep