«Μονόδρομος με Σπάρτη»

Ο Πανελευσινιακός έχει τον τσαμπουκά για να σωθεί σύμφωνα με τον Γιώργο Βαζάκα.

Δεδομένη θεωρεί την άνοδο του Άρη ο Γιώργος Βαζάκας. Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού στάθηκε στις τρεις αναγκαστικές αλλαγές της ομάδας του και σημείωσε ότι οι «σταχυοφόροι» έχουν τον τσαμπουκά και την ψυχή για να πετύχουν τον στόχο της σωτηρίας. Αναλυτικά είπε:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι με ίσως την ποιοτικότερη ομάδα της κατηγορίας. Ό,τι μπορέσεις να πάρεις από αυτή την ομάδα είναι κέρδος. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Δεν μας έκανε καμία φάση ο Άρης. Εμείς κάναμε τις φάσεις για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι, όμως αυτή είναι η μοίρα της ομάδος που παλεύει για την σωτηρία. Είχαμε 3 αναγκαστηκές αλλαγές και ο Άρης εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός.

Ξαναλέω πως μιλάμε για μια ποιοτική ομάδα και χρειαζόταν αυτούς τους βαθμούς για να πλησιάσει στην κορυφή, και θεωρώ πως ο Άρης θα είναι μία από τις δύο ομάδες που θα ανέβουν στην Super League. Εμείς προχωράμε. Η δική μου ομάδα είναι ομάδα του πρώτου ημιχρόνου. Έτσι έπαιξε και με την Λαμία και κόντρα σε όλες τις ομάδες.

Έχουμε το παιχνίδι με τον Πανθρακικό και κοιτάμε το μεθεπόμενο παιχνίδι με την Σπάρτη που είναι μονόδρομος και όπως είπα η ομάδα μας έχει τον τσαμπουκά και την ψυχή να σωθεί. Τα συγχαρητήρια μου στον Άρη για τη νίκη».

Πηγή: allaboutaris.com

Last modified onΤετάρτη, 22 Μάρτιος 2017 18:25

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep