«Καθόλου ικανοποιημένος»

Παράπονα από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου είχε ο Δημήτρης Σπανός.

Αρκετά εκνευρισμένος με την εικόνα των νεαρών ποδοσφαιριστών του ήταν ο Δημήτρης Σπανός, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αχαρναϊκό (0-0). Ο έμπειρος τεχνικός, ναι μεν χαρακτήρισε θετικό τον βαθμό που πήρε η ομάδα του, αλλά δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια του για την εμφάνιση των περισσότερων παικτών του Παναιγιάλειου. Το FL News βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και σας παρουσιάζει όσα είπε ο Σπανός:

«Ήταν ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό και για τις δύο ομάδες. Περισσότερο για τον Αχαρναϊκό. Εμείς ψάξαμε τη νίκη, η οποία θα μας εξασφάλιζε θεωρητικά την παραμονή μας στην κατηγορία. Πήραμε, όμως, έναν βαθμό, ο οποίος δεν είναι κακός. Σε αντίθεση με το παιχνίδι, το οποίο μπορώ να το χαρακτηρίσω ως κακοποίηση του ποδοσφαίρου. Είχαμε ελλείψεις που μας ανάγκασαν να αγωνιστούμε περισσότερο αμυντικά, όπως και η αποβολή στην πορεία του αγώνα.

Σε μία δύσκολη έδρα πήραμε έναν βαθμό, για τον οποίο είμαστε ευχαριστημένοι έτσι όπως ήρθε. Αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά και θα πρέπει να συνεχίσουμε πιο δυνατά. Να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι μας (σ.σ. με ΟΦΗ στο Αίγιο) για να τελειώνουμε με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία».

Σε ερώτηση για την εικόνα των νεαρών ποδοσφαιριστών και αν ο βαθμός είναι θετικός, ο έμπειρος τεχνικός άστραψε και βρόντηξε:

«Σήμερα δεν είχαμε αντίπαλο μία ομάδα που έβαλε τη μπάλα κάτω, που μας πίεζε και δεν μας άφηνε να κάνουμε παιχνίδι. Άρα δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος από τα 10 πιτσιρίκια που αγωνίστηκαν έτσι όπως αγωνίστηκαν και θέλουν να κάνουν καριέρα. Δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχία ο βαθμός απέναντι στον Αχαρναϊκό. Είναι, όμως, σημαντικός».

Σε ερώτηση του FLnews για το τι φταίει που ο Παναιγιάλειος δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας, ο Σπανός απάντησε:

«Οι συνεχείς συμπτώσεις, παύουν να είναι συμπτώσεις. Δεν μπορούμε να κερδίσουμε εκτός έδρας, γιατί χρειάζεται δύναμη και πάθος. Αυτά εμείς δεν τα έχουμε στα εκτός έδρας ματς, πλην της αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα που δικαιούμασταν τη νίκη. Το θέμα είναι τα συγκεκριμένα παιδιά να μην πετάνε στα σύννεφα».

Ο Λέλι Ντέμο ανέφερε:

«Στόχος μας στο σημερινό παιχνίδι ήταν η νίκη. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πιστεύω ότι και ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός. Μας στοίχισε η αποβολή, αφού από νωρίς αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε αμυντικά. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι και νομίζω ότι στην συνέχεια μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 19:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep