«Θετικός ο βαθμός»

Συνδυασμός πολλών αποτελεσμάτων η ελπίδα για σωτηρία της Καλλονής, όπως τόνισε ο Δημήτρης Γαβαλάς.

Ο τεχνικός της Καλλονής υποστήριξε ότι οι συνθήκες για την ομάδα του δεν είναι ιδανικές, αλλά κάθε παιχνίδι για εκείνη είναι τελικός. Αναλυτικά τα όσα είπε μετά την εντός έδρας ισοπαλία (0-0) με τη Σπάρτη:

«Είχαμε να κάνουμε με μία ομάδα που ήταν πολύ καλή και στο αμυντικό κομμάτι  και στο κομμάτι της οργάνωσης. Είχε πολύ καλή επιθετική και αμυντική μετάβαση συχνά στον αγώνα. Τρέξαμε πολύ στο γήπεδο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι. Αν ήμασταν λίγο πιο προσεχτικοί σε μία- δύο φάσεις του παιχνιδιού, μία με τον Ευαγγελικάδη, μία με τον Σοφιάνη, ίσως να είχαμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα για εμάς.

Το θετικό είναι ότι πήραμε ένα βαθμό από αυτό το παιχνίδι. Για εμάς είναι συνδυασμός πολλών αποτελεσμάτων η ελπίδα για σωτηρία. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν να παραμείνει η ομάδα.

Σίγουρα θα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση του παιχνιδιού, για πιο καθαρό μυαλό και καλύτερη αποτελεσματικότητα. Όμως είναι ποδόσφαιρο και ο αντίπαλος παίζει ποδόσφαιρο. Οι συνθήκες δεν είναι ιδανικές για εμάς και αυτό είναι πρόβλημα. Μαζευόμαστε γρήγορα και πάμε να κερδίσουμε κάτι στο ματς με την Καρδίτσα».

Για τις αλλαγές μέσα στο παιχνίδι και στο πρόβλημα δημιουργίας φάσεων:

«Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πράγματα. Συνηθίζεται αυτό από εμάς, όταν κάτι δεν πάει καλά. Προσπαθήσαμε να πάμε με δύο επιθετικούς, δεν μας έβγαινε.  Ξαναγυρίσαμε σε 4-3-3 , πιο ορθολογικό βάση της πίεσης που υπήρχε και θα είχαμε καλύτερο καταμερισμό στα τρεξίματα.

Νομίζω ότι δεν κινδυνεύσαμε τόσο από μία κλασική ευκαιρία της Σπάρτης, αλλά εμείς δεν καταφέραμε να έχουμε ένα εύκολο γκολ».

Για το αν επηρέασε το άγχος:

«Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, σαφώς τα περιθώρια στενεύουν για αυτούς που παλεύουν να σωθούν. Είναι κάτι που θα αντιμετωπίσουμε και σε άλλα παιχνίδια. Εσείς από μόνοι σας έχετε πει ότι κάθε παιχνίδι είναι και τελικός. Είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και αυτό. Θα προσπαθήσουμε να είναι λιγότερο. Είχαμε να κάνουμε, όμως, και με μία καλή ομάδα, όπως είναι η Σπάρτη».

Ο Σπύρος Αποστόλου είπε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια και στην ομάδα της Σπάρτης που δείχνει ότι θα παλέψει όλα τα παιχνίδια. Ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, παίχτηκε ποδόσφαιρο. Δυστυχώς όμως αυτή είναι η κατηγορία, θα κάνεις τρεις τέσσερις φάσεις και αν δεν σκοράρεις σε μία, θα το πληρώσεις. Είναι σημαντικό βαθμός, συνεχίζουμε την προσπάθεια, όλα θα πάνε καλά, προσπαθούμε και το πρόσωπό μας είναι καλό και συνεχίζουμε».

Για το γεγονός ότι με τον Άρη ήταν καλύτερη η απόδοση και αν έπαιξε ρόλο το άγχος:

«Άγχος πάντα υπάρχει ως ένα σημείο, όταν μπαίνεις μέσα το ξεχνάς. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθείς το καλύτερο. Δεν θεωρώ ότι η Σπάρτη έχει μεγάλες διαφορές με τον Άρη ή τον ΟΦΗ, όπως και εμείς θεωρώ ότι δεν έχουμε μεγάλες διαφορές. Δεν νομίζω ότι έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΚυριακή, 26 Μάρτιος 2017 20:37

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep