Ζητάει αποζημίωση

Βασικός με την Ελπίδων ο στόπερ του Αιγινιακού, Τριαντάφυλλος Πασαλίδης.

Δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η υπόθεση – παραμονή για τον Αιγινιακό μετά την ήττα (4-1) από τον Απόλλωνα. Οι «κυανόλευκοι» για πρώτη φορά σε ματς πρωταθλήματος δέχτηκαν τέσσερα γκολ, «πλήρωσαν» την αδυναμία να καλύψουν κενά βασικών παικτών, ενώ εκτός των άλλων έχουν και τις προσφυγές να απασχολούν τη διοίκηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, τη Δευτέρα (28/03) εκδικάστηκε η προσφυγή του Γρηγόρη Κυζιρίδη στην Α’ ΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας της βόρειας Πιερίας, σύμφωνα με όσα τόνισε η πλευρά του, είχε υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του, δεχόμενος να λάβει 3.000 ευρώ σε τρεις μηνιαίες δόσεις. Μάλιστα, όπως ισχυρίστηκε ο δικηγόρος του, ο Κυζιρίδης είχε χαρίσει 3.700 ευρώ.

Παρόλα αυτά, η ΠΑΕ δεν πλήρωσε τις συμφωνημένες δόσεις Φεβρουαρίου, Μαρτίου, με αποτέλεσμα ο Κυζιρίδης να κινηθεί νομικά και να ζητήσει ως αποζημίωση και το ποσό των 3.700 ευρώ.

Στα αγωνιστικά, ενόψει Κισσαμικού υπολογίζονται οι Ζούρκος, Πατράλης που εξέτισαν την ποινή τους, όπως και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο τελευταίος έπαιξε 78 λεπτά στη φιλική ήττα (2-1) της Εθνικής Ελπίδων στην Πολωνία και σύντομα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Απών θα είναι ο τιμωρημένος Αντωνιάδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 28 Μάρτιος 2017 00:18

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep