«Έδωσαν και την ψυχή τους»

Συγχαρητήρια στους παίκτες του Αχαρναϊκού για τη νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα έδωσε ο Γιώργος Μαραντάς.

Την προσπάθεια και την εικόνα των ποδοσφαιριστών του εκθείασε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στον Εύοσμο και τη νίκη με 1-0 επί του Αγροτικού Αστέρα ο Γιώργος Μαραντάς.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μενιδίου έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντας πως έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο, ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες του και σημείωσε πως με αυτή τη νίκη ο Αχαρναϊκός θα έχει καλύτερη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

«Σήμερα ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας μου και αμυντικά και επιθετικά. Οργανώσαμε την ομάδα αμυντικά όλη την εβδομάδα απέναντι στο παιχνίδι που παίζει ο Αγροτικός. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Απεναντίας βγάλαμε 2-3 αντεπιθέσεις. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο μια ευκαιρία που χάσαμε με το σουτ του Λύρα από πάρα πολύ καλή θέση. Ακριβώς το ίδιο έγινε και στη φάση του γκολ. Οι ποδοσφαιριστές μου είναι αυτοί που αξίζουν τα συγχαρητήρια γιατί κατόρθωσαν να εφαρμόσουν τα πάντα κατά γράμμα, δώσανε και την ψυχή τους, παίξανε σαν ομάδα και πρέπει να πω ότι είναι μία νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος έχει πάρα πολύ καλό ρόστερ. Αυτό δίνει μεγάλη αξία στη νίκη μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αγροτικό, αλλά όπως καταλαβαίνετε αυτή η νίκη δίνει καλύτερη συνέχεια σε εμάς», υποστήριξε ο Μαραντάς.

Την πλευρά των ποδοσφαιστών εκπροσώπησε ο Γιώργος Λύρας, ο σκόρερ ου μοναδικού τέρματος. Συγκεκριμένα ο 22χρονος επιθετικός τόνισε: «Τα συναισθήματα είναι πολύ ωραία. Κάναμε μία νίκη, η οποία μας δίνει ώθηση για το μέλλον. Θεωρώ ότι είμαστε με το 1,5 πόδι στο να μείνουμε στην κατηγορία μετά από αυτή τη νίκη. Νομίζω ότι από αυτή την έδρα έχει περάσει μόνο ο Απόλλων Σμύρνης. Αυτό μας κάνει ακόμα πιο ευτυχισμένους. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή μου και στους συμπαίκτες μου, που είμαστε όλοι μια οικογένεια, μία ομάδα. Είμαστε νομίζω η πιο μικρή ηλικιακά ομάδα στην κατηγορία, αυτό τα λέει όλα».

Last modified onΚυριακή, 02 Απρίλιος 2017 18:53

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep