Ένσταση αοριστίας ο ΟΦΗ

Εκδικάστηκε τη Δευτέρα (03/04) η προσφυγή του Αλέξη Κασμερίδη κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Έπειτα από μία αναβολή, τη Δευτέρα (03/04) εκδικάστηκε η προσφυγή του Αλέξη Κασμερίδη κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ. Το FL News ήταν το μόνο ηλεκτρονικό μέσο ενημέρωσης που έδωσε το «παρών» στη διαδικασία και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ, αλλά και γιατί οι Κρητικοί κατέθεσαν ένσταση αοριστίας...

Συγκεκριμένα, ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ, Μανώλης Φωτάκης υπστήριξε ότι η ένσταση αοριστίας κατατίθεται, γιατί το ποσό δεν είναι, σύμφωνα με την ίδια, αυτό που αξιώνει ο ποδοσφαιριστής. Ζητήθηκε, μάλιστα, προθεσμία για υπόμνημα και χορηγήθηκε έως την Παρασκευή (07/04).

Η πλευρά Κασμερίδη ανέφερε ότι η συμφωνία του με τον ΟΦΗ προέβλεπε 750 ευρώ μισθό, 226 ευρώ δόσεις και προκαταβολή 3.000 ευρώ. Σημείωσε παράλληλα ότι δεν δόθηκαν καθόλου μισθοί Δεκεμβρίου, Ιανουαρίου, Φεβρουαρίου, ενώ ο μάρτυρας του ποδοσφαιριστή έκανε λόγο για οφειλόμενα 3.600 ευρώ. Σε εκείνο το σημείο ο Φωτάκης αντέδρασε και είπε ότι έχουν καταβληθεί οι ασφαλιστικές εισφορές. Επεσήμανε, μάλιστα, ότι η ένσταση αοριστίας κατατέθηκε, γιατί τα ποσά της προσφυγής αφορούν σε μικτές αποδοχές. «Δεν έχουμε καθυστερήσει πληρωμέ. Η συγκεκριμένη είναι μοναδική περίπτωση», δήλωσε.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 04 Απρίλιος 2017 02:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep