Χωρίς Βουτσιά

Οριστικά εκτός θα μείνει ο 27χρονος άσος του Αγροτικού Αστέρα για το παιχνίδι με τη Λαμία. Γενική είσοδος στα 10 ευρώ.

Με στόχο να βάλει φρένο στα αρνητικά αποτελέσματα θα παραταχθεί κόντρα στη Λαμία ο Αγροτικός Αστέρας στην αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Football League τη Μ. Τετάρτη στο «Δ. Κοντικάκης» (12/04, 15:00).

Οι «σταχυοφόροι», που μετρούν τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα, θέλουν να διαγράψουν την εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΟΦΗ (4-0) και να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως είναι η ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Νίκος Καραμπετάκης δεν ανακοίνωσε αποστολή μετά το τέλος του προγράμματος την Μ. Τρίτη (11/04), κάτι που αναμένεται να κάνει λίγη ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα. Δεδομένα ωστόσο δεν βρίσκονται στα πλάνα του ο Βουτσιάς, ο οποίος δοκίμασε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς, αλλά κρίθηκε ότι είναι προτιμότερο να προφυλαχθεί, αλλά και οι μόνιμα απόντες Κυριακίδης και Δεινόπαπας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι θα ισχύσει γενική είσοδος για τον αγώνα με τη Λαμία στα 10 ευρώ. Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoixima.gr Football League με αντίπαλο τη Λαμία στο «Δ. Κοντικάκης» (12/4, 15.00). Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα θα διατίθενται αύριο, ημέρα του παιχνιδιού, από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα) από τις 13.30 έως τις 16.00».

Last modified onΤρίτη, 11 Απρίλιος 2017 15:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep