«Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες»

Την ανωτερότητα του Απόλλωνα παραδέχθηκε ο Γιώργος Μαραντάς μετά την ήττα του Αχαρναϊκού με 2-0.

Ο τεχνικός του Αχαρναϊκού, Γιώργος Μαραντάς υποστήριξε πως η «ελαφρά ταξιαρχία» είναι μία μεγάλη ομάδα που αξίζει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα (2-0) και τόνισε πως η ομάδα του θα πάρει στο τέλος τους βαθμούς που χρειάζεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Το FL Νews ήταν στην συνέντευξη Τύπου και σας παραθέτει όσα είπε ο Μαραντάς:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το ξέραμε. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις μία ομάδα με ένα ρόστερ σχεδόν πλήρες. Πέτυχαν δύο γρήγορα γκολ, τα οποία μας έβγαλαν από τον ρυθμό μας. Είχαμε μία πάρα πολύ καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα, όπου θα μπορούσε αν γινόταν γκολ να μας δώσει άλλο κίνητρο στο παιχνίδι. Αλλά με δύο ευκαιρίες που έκανε, πέτυχε γκολ. Έτσι είναι οι μεγάλες ομάδες και ο Απόλλων αξίζει να ανέβει στη Σούπερ Λίγκα. Εμείς έχουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και θα παλέψουμε στα επόμενα παιχνίδια να πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Γιάννης Κυριαζόπουλος τόνισε:

«Παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Θέλαμε να κλείσουμε τους χώρους και να παίξουμε στην αντεπίθεση. Δεν ήμασταν όμως, συγκεντρωμένοι. Κάναμε δύο λάθη και δεχθήκαμε δύο γκολ. Η συνέχεια είναι δύσκολη για μας. Ο κόουτς μας στηρίζει, είναι εδώ, έχει αλλάξει την ψυχολογία μας και ελπίζω ότι η ομάδα θα σωθεί εύκολα».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 12 Απρίλιος 2017 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep