Τα σχέδια του Κωστένογλου ενόψει Παναιγιάλειου

Η απουσία του Παυλίδη αλλάζει τα πλάνα του προπονητή του Άρη

Η νίκη της Λαμίας την Μ. Τετάρτη (12/04) στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα, μετατρέπει  αυτόματα την αναμέτρηση του Άρη με τον Παναιγιάλειο σε ακόμα ένα «do or die» παιχνίδι για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς κάθε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, ίσως αποβεί μοιραίο, στην προσπάθεια των «κιτρινόμαυρων» για επιστροφή στην Super League.

Τα προβλήματα, πάντως, δεν λείπουν από το στρατόπεδο του Άρη, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του τραυματία Μπάμπη Παυλίδη. Από εκεί και πέρα, οι ενοχλήσεις στον ώμο του Χρήστου Μπούρμπου καθιστούν αμφίβολη και την συμμετοχή του τελευταίου στο αρχικό σχήμα και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε ο Μανώλης Τζανακάκης θα μετατεθεί στην θέση του Μπούρμπου και το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, θα καλύψει ο Νίκος Καράμπελας.

Αμετακίνητοι στο κέντρο της άμυνας φαντάζουν οι Ταυλαρίδης και Σόουζα, ενώ οι Ρόβας και Πίτου Γκαρσία θα συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ. Στις πτέρυγες θα βρεθούν οι Μιλούνοβιτς και Ντούνης, όμως υπάρχει το ενδεχόμενο, ο Πίτου Γκαρσία να καλύψει το κενό του Παυλίδη στην αριστερή πτέρυγα και σε μία τέτοια περίπτωση, δίπλα στον Ρόβα αναμένεται να τοποθετηθεί ο Μακουτά. 

Ο Τάτος θα αναλάβει τον γνώριμο, για τον ίδιο, ρόλο του επιτελικού μέσου, με τον Μπράνα Ίλιτς να βρίσκεται στην κορυφή. Ακόμα ένα εναλλακτικό σενάριο θέλει τον Ίλιτς να μετακινείται αυτός στα αριστερά, στην θέση του Παυλίδη και σε μία τέτοια περίπτωση, μοναδικός προωθημένος θα αγωνιστεί ο Αντώνης Καπνίδης.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 10:22

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep