«Οπωσδήποτε νίκη»

Την Τρίτη (18/04) επιστρέφουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΑΟ Χανιά.

H πρώτη ομάδα που κατάφερε να βρει δίχτυα στο γήπεδο της Σπάρτης έπειτα από τέσσερις μήνες έγινε ο ΑΟ Χανιά, αλλά αποτέλεσμα δεν μπόρεσε να πάρει. Οι Κρητικοί παρά τη μεγάλη μεγάλη ταλαιπωρία και το γεγονός ότι έφτασαν στη Σπάρτη λίγες ώρες πριν το ματς, έβγαλαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Όπως έλεγαν, έχασαν ευκαιρίες ακόμα και για την ανατροπή, αλλά τα δύο σοβαρά λάθη στοίχισαν.

«Τώρα πρέπει να πάρουμε το τρίποντο με την Αναγέννηση Καρδίτσας για να πατήσουμε γερά στην κατηγορία», τόνισε σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News στους παίκτες του ο Νίκος Παντέλης. Εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση, αλλά υπογράμμισε πως οι «κυανόλευκοι» θα μπορούσαν να φύγουν έστω με τον πόντο αν δεν απέφευγαν τα λάθη στο τελευταίο τέταρτο.

Ο έμπειρος τεχνικός δεν επέστρεψε με την αποστολή στην Κρήτη, καθώς έδωσε πενθήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές και τους περιμένει την Τρίτη (18/04) στο γήπεδο. Ενόψει του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στις 24 Απριλίου, θα έχει στη διάθεσή του τον Ηρακλή που εξέτισε την ποινή του, ενώ αναμένει την αποθεραπεία των Θεολόγου, Λάσκαρη, Βαρούχα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 15:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep