«Δεν έχουμε παράπονο»

Ο Γιάννης Βλάχος δήλωσε ότι υπάρχει απογοήτευση στον Αιγινιακό, αλλά όχι και παράπονο από τους παίκτες.

Στον Αιγινιακό ήθελαν τη νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό, αλλά από τη στιγμή που αυτή δεν ήρθε, δεν θα τα βάψουν μαύρα. Αυτό επεσήμανε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής, Γιάννης Βλάχος. Συγκεκριμένα, είπε: «Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να δώσουμε αξία στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής στη Μυτιλήνη. Δεν ήταν καλό το σημερινό αποτέλεσμα, αν και η συγκεκριμένη ομάδα έχει το τελευταίο διάστημα οκτώ ισοπαλίες, εννέα με τη σημερινή, εκ των οποίων οι επτά είναι στο 0-0. Ξέραμε ότι θα συναντήσουμε κάτι τέτοιο, δηλαδή μια ομάδα που δεν θα έχει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο, αλλά να κλείσει τους χώρους. Το έκανε καλό. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε σχεδιάσει ορισμένα πράγματα, διότι κάναμε καλή προπόνηση την Τρίτη.

Στο πρώτο μέρος είδαμε κάποια αυτά. Ήμασταν καλύτεροι σε όλο το ματς, αλλά στο πρώτο πιο επικίνδυνοι. Κάναμε φάσεις, όχι το γκολ. Δεν ήταν πολλές φάσεις, αλλά σε τουλάχιστον τρεις θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Στο δεύτερο μέρος, όσο περνούσε η ώρα, το άγχος ήταν εντονότερο, ο αντίπαλος προσπαθεί με τους τρόπους που επιλέγει να χαμηλώσει τον ρυθμό. Δεν καταφέραμε να μείνουμε ενεργοί και πιεστικοί. Αναλωθήκαμε σε κυκλοφορία μπάλας ανούσια εκτός περιοχής. Μας δυσκόλεψε και ο σχηματισμός του αντιπάλου με τους τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε καθαρή ευκαιρία.

Το να πω ότι είναι δίκαιο το αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που επί 75 λεπτά είναι έξω από την περιοχή της και δεν προσπαθεί να παίξει, ενώ η άλλη ψάχνει τρόπους, δεν μπορώ να το πω. Από την άλλη και αυτός τρόπος παιχνιδιού είναι. Υπάρχει απογοήτευση. Δεν έχουμε όμως παράπονο από τα παιδιά, είμαστε ευχαριστημένοι. Να ξεκουραστούν τώρα και μετά θα βάλουμε μπρος για τη συνέχεια».

- Γιατί δεν βρέθηκαν χώροι στο δεύτερο μέρος;
«Προσπαθήσαμε να δώσουμε πλάτος στο παιχνίδι. Μερικές φορές το σχέδιο μέχρι την εκτέλεση έχει να κάνει και με την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ένας παίκτης. Ενώ είμαστε ευχαριστημένοι γενικά, δεν πήραμε βοήθειες από τον πάγκο. Δεν μπορείς να ζητήσεις όμως περισσότερα. Ξέραμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έγιναν πλαγιοκοπήσεις, ήταν μονότονο αυτό από την αριστερή πλευρά. Δεν ήταν ανορθόδοξος τρόπος παιχνιδιού, αλλά αργό το τέμπο. Εμείς το κάναμε αργά και δεν είχαμε καλό συνδυαστικό παιχνίδι. Στις στατικές φάσεις, εκτός από μία, τις σπαταλήσαμε. Συμβαίνουν αυτά».

Από την πλευρά του ο μέσος του Αιγινιακού, Βασίλης Μουκίδης, είπε: «Τα συναισθήματά μας από αυτό το παιχνίδι είναι ανάμικτα. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Παίξαμε με μία ομάδα που έκλεισε χώρους, προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνά της. Είχαμε κλασικές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Οι αντίπαλοι σπαταλούσαν το χρόνο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να... πέσουμε κι εμείς. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε για να πάρουμε ανάσα για τη συνέχεια. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε καλή ψυχολογία και συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά. Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία».

Απόδοση: Fl News

Last modified onΠέμπτη, 13 Απρίλιος 2017 20:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep