Ένας μέσα, δύο έξω στον Αχαρναϊκό

Επιστρέφει ο Παπατόλιος, εκτός οι τιμωρημένοι Καραντασιαδης, Σταμούλης

Με 19 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει στην Κρήτη ο Αχαρναϊκός, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Κυριακής (23/04, 16:00) απέναντι στον ΟΦΗ, για την 27η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Η ομάδα του Μενιδίου έχει «χτίσει» ένα μίνι αήττητο δύο αγώνων εκτός έδρας (ισοπαλία με Καλλιθέα 1-1, νίκη με Αγροτικό Αστέρα 1-0), όμως άπαντες γνωρίζουν την δυσκολία της αναμέτρησης του «Γεντί Κουλέ». Αυτός ο βαθμός δυσκολίας, όμως, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του FL News, κάνει τους ιθύνοντες του Αχαρναϊκού να βλέπουν χωρίς άγχος την συγκεκριμένη αναμέτρηση, με το σύνθημα τους να είναι «πάμε και ό, τι βγει».

Στην αποστολή της ομάδας, ο Γιώργος Μαραντάς συμπεριέλαβε, τόσο τον Θανάση Παπατόλιο, που στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα εξέτισε την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του, όσο και τον 19χρονο Νίκο Τζανέτο. Αντίθετα, εκτός μένουν οι τιμωρημένοι Καραντασιάδης και Σταμούλης, με τον πρώτο, πάντως, ολοένα και να ανεβάζει στροφές, δείχνοντας σιγά αλλά σταθερά να ξεπερνά το πρόβλημα στους κοιλιακούς που τον ταλαιπωρεί για αρκετά μεγάλο διάστημα.

Αναλυτικά η αποστολή του Αχαρναϊκού, η οποία και αναχωρεί το βράδυ του Σαββάτου από τον Πειραιά, με προορισμό το Ηράκλειο της Κρήτης:

Ψύχος, Γαρδικιώτης, Σταματόπουλος, Τσουβαλτσίδης, Μεγαλοοικονόμου, Σωτηράκος, Αναστασίου, Σιάννης, Μεζίνι, Ζαχαρός, Τζέφερσον, Ράνιελσον, Λύρας, Τζανέτος, Παπατόλιος, Ντάγκρας, Χαραλαμπόπουλος, Κυριαζόπουλος, Πλαβούκος.

Last modified onΣάββατο, 22 Απρίλιος 2017 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep