«Διαζύγιο» με Ξόμπλιο

Συγχαρητήρια έδωσε ο Παναιγιάλειος στην Παναχαϊκή για την άνοδο.

Αποχωρήσεων συνέχεια στον Παναιγιάλειο, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει τη Δευτέρα (24/04) τη λύση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Ξόμπλιο.

Ο 21χρονος επιθετικός, ο οποίος φόρεσε τη φετινή σεζόν τη φανέλα των «μελανόλευκων» και πρόλαβε να καταγράψει 15 συμμετοχές (1 γκολ) στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος, ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου να αποχωρήσει και το αίτημά του έγινε αποδεκτό. Η ανακοίνωση της ΠΑΕ, που τον ευχαρίστησε για την προσφορά του, ανέφερε:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ξόμπλιο, κατόπιν προσωπικής επιθυμίας του ιδίου. Η ομάδα μας τον ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεισφορά του και του εύχεται υγεία και επίτευξη των στόχων του».

Παράλληλα με αφορμή την άνοδο της Παναχαϊκής στη Stoiximan.gr Football League τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η διοίκηση του Παναιγιάλειου εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση. Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ συγχαίρει την ομάδα της Παναχαϊκής, τη Διοίκησή της, τους ποδοσφαιριστές της, το τεχνικό της επιτελείο και όλους όσους συνέβαλαν στην άνοδό της στη Football League. Υγεία και καλή δύναμη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο σε ένα Πρωτάθλημα που θα είναι αντάξιο των προσδοκιών όλων των υγιώς σκεπτόμενων φιλάθλων».

Last modified onΔευτέρα, 24 Απρίλιος 2017 17:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep