«101% σίγουρος ότι δεν είναι πέναλτι»

Ο Νίκος Παπαδόπουλος για τη φάση από την οποία ο Απόλλων ισοφάρισε σε 1-1 τον ΟΦΗ.

Στη διαιτησία του Γιάννη Παπαδόπουλου στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος μετά το 1-1 του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο τεχνικός της ομάδας του Ηρακλείου είπε: «Μπήκαμε νωθρά στο ματς, αλλά μετά είχαμε ένα σωστό πλάνο. Είχαμε ευκαιρίες και θα ερχόταν το γκολ, όπως και έγινε. Στο ημίχρονο έπρεπε να ηρεμήσω τους παίκτες μου. Βάλαμε το γκολ και ήταν υπέρ μας τα πράγματα. Λογαριάζαμε όμως χωρίς άλλους ανθρώπους που έκαναν αυτό που έκαναν, είναι δύσκολο να μιλήσω γι΄αυτό.

Ο ρέφερι έδινε φάουλ που δεν ήταν και είμαι 101% σίγουρος ότι δεν είναι πέναλτι. Μπορούσαμε να κερδίσαμε το ματς και είναι κρίμα για την προσπάθεια. Ο ΟΦΗ πρέπει να έχει μάγκες παίκτες και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μας αφήνει πίσω η ισοπαλία αυτή, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα εκεί που αξίζει.  Έκαναν υπερπροσπάθεια οι παίκτες, αλλά σήμερα τους έκλεψαν δύο βαθμούς. Είμαι προπονήτης και πρέπει να είμαι ψύχραιμος. Ως παίκτης έχω πληρώσει, και με τον ΟΦΗ, τα νεύρα μου».

Πηγή: gentikoule.gr

Last modified onΣάββατο, 29 Απρίλιος 2017 20:56

1 comment

  • ΘΕΜΙΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
    ΘΕΜΙΣ ΠΑΡΑΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ Σάββατο, 29 Απρίλιος 2017 22:47 Comment Link

    EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ 101% ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΑΣ κ.ΜΑΝΤΖΙΟΣ,ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΤΑΝΕ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΠ΄ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝΕ; [ΙΣΩΣ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΧΝΙΑΣ Η ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ ΜΑΤΙΩΝ]. ΟΛΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΙ ΜΑΙΜΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ κ. ΜΑΝΤΖΙΟ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ κ.ΜΑΝΤΖΙΟ, ΟΤΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ; ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΟΡΟΝ "ΣΑΝ ΤΟ ΓΑΤΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΒΑΤΕΥΕΙ, ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ". ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ .......[ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΣΩΣΤΟ] .ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΘΕΣΗ.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep