Η… ανάπαυση των θριαμβευτών

Συμπλήρωσε κάρτες ο Πασαλίδης στον Αιγινιακό.

Ο θρίαμβος του Αιγινιακού με 5-1 επί των Χανίων, για την 28η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, εκτόξευσε την… στρατόσφαιρα το ηθικό της ομάδας της Βόρειας Πιερίας. Το συγκρότημα του Γιάννη Βλάχου δεν πήρε απλά το πολύτιμο τρίποντο, στην προσπάθεια του για παραμονή στην κατηγορία, αλλά το συνδύασε με εξαιρετικό θέαμα… ξεμπουκώνοντας, ουσιαστικά, μετά την επιθετική αφλογιστία των δύο τελευταίων αγώνων με Πανελευσινιακό (0-0) και Τρίκαλα (0-5).

Πλέον, το μυαλό στρέφεται στον «τελικό» του «Ελ Πάσο» απέναντι στην Καλλιθέα. Οι ιθύνοντες του Αιγινιακού γνωρίζουν πως με νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Στάθη Σταθόπουλου, θα πατάνε με το… ενάμιση πόδι στην κατηγορία, καθώς θα έχουν ξεφύγει επτά ολόκληρους βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού, πέντε αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στο παιχνίδι της Κυριακής (07/05, 17:00), ο Γιάννης Βλάχος ελπίζει να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, παρά την κίτρινη κάρτα, την 10η φετινή,  που είδε ο 20χρονος αμυντικός, στο παιχνίδι με τα Χανιά,.

Το τεχνικό επιτελείο του Αιγινιακού καλείται να αποφασίσει σε ποια δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας, με Καλλιθέα (εκτός), Παναιγιάλειο (εντός), Αγροτικό Αστέρα (εντός), Πανσερραϊκό (εκτός), θα απουσιάσει ο Πασαλίδης. Κάτι τέτοιο θα γίνει γνωστό μέσα στις επόμενες ημέρες, όμως το ρεπορτάζ του Fl News αναφέρει πως σε καμία περίπτωση, το ένα από τα δύο παιχνίδια θα είναι αυτό της Καλλιθέας, με πιθανότερα αυτά με  Αγροτικό Αστέρα (εντός) και Πανσερραϊκό (εκτός).

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Βλάχος επιβράβευσε τους ποδοσφαιριστές του με διήμερο ρεπό, προκειμένου να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους» και να επιστρέψουν ξεκούραστοι, ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής (07/05).

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 01 Μάιος 2017 14:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep