Οι απουσίες φέρνουν αλλαγές

Ποιοι παίκτες αναμένεται να καλύψουν τα κενά στις δύο από τις τέσσερις θέσεις της άμυνας του Άρη

Αρκετά… αλλαγμένος αναμένεται να παρουσιαστεί ο Άρης στο παιχνίδι της Κυριακής (07/05, 17:00) απέναντι στον Αχαρναϊκό, για την 29η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Και αυτό γιατί ο Νίκος Κωστένογλου, πέραν των γνωστών απουσιών των τραυματιών Ανάκογλου, Τσουμάνη, Μπαργκάν, καλείται να βρει λύσεις και για τις ελλείψεις των τιμωρημένων Ταυλαρίδη, Τζανακακη, Μπούρμπου.

Και οι τρεις δηλώθηκαν να εκτίσουν τις ποινές τους στο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Μενιδίου, με το κενό του πρώτου να το καλύπτει ο Λάζαρος Χαριτωνίδης. Ο 27χρονος μπακ επιστρέφει στο βασικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων», μετά από πέντε αγωνιστικές και συγκεκριμένα από τις 2 Απριλίου, όταν και είχε αγωνιστεί σε ολόκληρο το 90λεπτο της νίκης της ομάδας του στα Χανιά, με 2-0 απέναντι στην τοπική ομάδα. Έτσι, ο Χαριτωνίδης θα βρεθεί στο πλευρό του Ούγκο Σόουζα, ο οποίος θα εκτίσει, με την σειρά του, την ποινή του στο ματς με τον Απόλλων Σμύρνης.

Από εκεί και πέρα, οι απουσίες των Τζανακάκη και Μπούρμπου, δημιουργούν ένα μεγάλο κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, το οποίο αναμένεται να καλυφθεί από τον Ντάρσι Νέτο. Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, κυρίως λόγω ηλικίας (έχει κλείσει τα 36 του χρόνια), όμως γνωρίζει αρκετά καλά την θέση, καθώς σε αυτή καθιερώθηκε στην πρώτη του θητεία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» Ετσι, ο Κωστένογλου αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού στον Νέτο, για τέταρτη φορά την φετινή σεζόν, μετά τα παιχνίδια με Κισσαμικό (εκτός, νίκη με 1-0), Καλλονή (εντός, νίκη με 5-0) και Πανελευσινιακό (εκτός, νίκη με 3-1).

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 03 Μάιος 2017 13:01

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep