Κάλεσμα του ΑΟΧ

Ο ΑΟ Χανιά έκανε λόγο για αγώνα επιβίωσης και κάλεσε τους οπαδούς στα Περιβόλια. Ασθενείς οι Ρούνεϊ, Δαμιανάκης.

Έκκληση στους οπαδούς να δώσουν δυναμικό «παρών» στο ντέρμπι με τον Κισσαμικό απηύθυνε η διοίκηση του ΑΟ Χανιά. Όπως σημείωσε σε ανακοίνωσή της, οι φίλοι των «κυανόλευκων» πρέπει να ενισχύσουν ηθικά και οικονομικά στον αγώνα επιβίωσης που δίνει η ΠΑΕ και ανέφερε:

«Στη φυσική του έδρα το γήπεδο των Περιβολίων, θα διεξαχθεί το παιχνίδι του ΑΟ ΧΑΝΙΑ με τον Κισσαμικό την Κυριακή 7 Μαΐου και ώρα 17:00. Ένα παιχνίδι με τις δικές του ιδιαιτερότητες αφού έχει τη μορφή τοπικού ντέρμπι.

Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ κάνει έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο των Περιβολίων για να ενισχύσει ηθικά και οικονομικά την ομάδα, που κάνει αγώνα επιβίωσης για να ξεπεράσει τις δυσκολίες και τα εμπόδια που καθημερινώς εμφανίζονται στην πορεία της».

Ασθενείς Ρούνεϊ, Δαμιανάκης

Με δύο προβλήματα συνεχίστηκε την Πέμπτη (04/05) η προετοιμασία του ΑΟΧ για το παιχνίδι της Κυριακής (07/05). Ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, είδε τους Ρούνεϊ, Δαμιανάκη να ταλαιπωρούνται από ίωση και αποφασίστηκε να αποχωρήσουν για να μην κολλήσουν και άλλους συμπαίκτες τους. Εκτιμάται, πάντως, ότι αμφότεροι θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας και δεν θα τεθεί θέμα απουσίας τους.

Last modified onΠέμπτη, 04 Μάιος 2017 14:26

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep