Προβλήματα στη Λαμία

Δύσκολα θα αγωνιστεί ως το φινάλε του πρωταθλήματος ο μέσος της Λαμίας, Μίλος Τζόκιτς.

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο γήπεδό της είχε η Λαμία απέναντι στον ΟΦΗ, όμως έχει αποδείξει ότι μπορεί να διαχειρίζεται ανάλογες καταστάσεις. Έτσι, γνωρίζοντας και το αποτέλεσμα του Άρη στο «Γεντί Κουλέ» θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες απέναντι στον Απόλλωνα την Κυριακή (14/05). Η προετοιμασία, πάντως, ξεκίνησε με αρκετά προβλήματα για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Τρίτη (09/05) ο Σπυρόπουλος, ενώ πρόβλημα στη γάμπα έχει εκ νέου ο Τσέναμο. Απών λόγω ασθένειας ήταν και ο Βάντερσον. Σε ό,τι αφορά στον Μίλος Τζόκιτς, οι πληροφορίες του FL News αναφέρουν ότι ο Σέρβος δύσκολα θα αγωνιστεί ξανά με τα κυανόλευκα ως το τέλος του πρωταθλήματος. Στις 19 Μαρτίου έπαιξε για τελευταία φορά απέναντι στην Ελευσίνα, τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές αποκλεισμό, αλλά έκτοτε δεν έχει παίξει ξανά. Αν και το ιατρικό τιμ σημειώνει πως δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ο ίδιος δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί σε κανονικό ρυθμό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Μάιος 2017 00:21

1 comment

  • ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ Θεμις
    ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ Θεμις Τετάρτη, 10 Μάιος 2017 14:05 Comment Link

    ΜΗΠΩΣ Ο "ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ" ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΤΣΟΒΙΤΣ; ΑΠΛΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ;;;;;;; ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣ EΠΙΣΗΜΟ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΤΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ΣΧΟΛΙΟ, ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ; ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ; [ΥΓ. Ο ΕΥΡΩΝ, ΑΜΕΙΦΘΗΣΕΤΑΙ;]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep