Κινητοποίηση στην Ελευσίνα

Ο Πανελευσινιακός θέλει δυναμική συμπαράσταση για το κομβικό παιχνίδι με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Ως το κρισιμότερο παιχνίδι του πρωταθλήματος χαρακτηρίζουν όλοι στον Πανελευσινιακό το προσεχές με τον ΑΟ Τρίκαλα εντός έδρας. Οι «σταχυοφόροι» γνωρίζουν ότι αν δεν κάνουν το «θαύμα» απέναντι στους Θεσσαλούς οι πιθανότητες σωτηρίας θα μειωθούν και σε αυτή την προσπάθεια θέλουν δυναμική συμπαράσταση από τους οπαδούς τους. Η διοίκηση προσπαθεί να πετύχει τη μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση στον αγώνα της Κυριακής (14/05) και αναμένεται σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα στο Δημοτικό Στάδιο.

Ο ΑΟΤ έχει να απωλέσει βαθμούς από τις 22 Φεβρουαρίου και μετράει αισίως 13 διαδοχικά τρίποντα στο πρωτάθλημα. Στην Ελευσίνα, όμως τονίζουν ότι είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες και να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Η αλλαγή προπονητή, άλλωστε, συνήθως φέρνει και αλλαγή στην ψυχολογία.

Σε ό,τι αφορά στην πρόσληψη προπονητή - κατόχου UEFA Pro, το ρεπορτάζ του FL News αναφέρει ότι, τουλάχιστον άμεσα, αυτή δεν θα γίνει. Οι προπονήσεις γίνονται υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Χαραλαμπίδη, ο οποίος θα έχει εκ νέου στη διάθεσή του τον Σταματάκη που επιστρέφει από τιμωρία.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Μάιος 2017 15:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep