Ενισχυμένος με ΑΣΑ

Με τέσσερις επιστροφές ο Αγροτικός Αστέρας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Δεν έχει τίποτα να χάσει ο Αγροτικός Αστέρας στην αναμέτρηση της Κυριακής (14/5, 17.00) με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα του Ευόσμου έχει εξασφαλίσει την παραμονή και στα ματς που απομένουν στόχος της είναι να παίξει καλό ποδόσφαιρο και αν αυτό συνδυαστεί με θετικά αποτελέσματα, ακόμα καλύτερα.

Για την 30ή αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League, λοιπόν, ο Νίκος Καραμπετάκης θα έχει διαθέσιμους τους Ουνγιαλίδη, Χατζή, Γκέσιο και Μέρντοβιτς, οι οποίοι δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αποστολή του αγώνα με τη Σπάρτη. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γολιδόπουλος, όπως και ο τραυματίας Θεοδωρίδης.

Η αποστολή: Γιακουμής, Γουναρίδης, Μέρντοβιτς, Φιλίπε, Τάι, Πάτο, Αργυρίου, Βαφέας, Βουτσιάς, Γκέσιος, Γκότοβος, Έππας, Κουκόλης, Μπουτζίκος, Κυριακίδης, Ουνγιαλίδης, Πάλλας, Τεγούσης, Τριανταφυλλάκος, Χατζής.

Γενική είσοδος 10 ευρώ

Η ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας 1932 ενημέρωσε τους οπαδούς της για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο «Δ. Κοντικάκης» (14/5, 17.00). Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Τα εισιτήρια του αγώνα για τους φιλάθλους του Αγροτικού Αστέρα θα διατίθενται την ημέρα του παιχνιδιού από το εκδοτήριο που βρίσκεται στην είσοδο της Θύρας 1 (επί της οδού Διγενή Ακρίτα) από τις 15.30 έως τις 17.00.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 13 Μάιος 2017 16:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep