Ώρα για δοκιμές

Αρκετούς πιτσιρικάδες θα δοκιμάσει στην προπόνηση της Δευτέρας, ο τεχνικός του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος

«Αν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, τουλάχιστον μην το χάσεις», ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γιάννη Βλάχου, από την συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναιγιάλειο (1-1) και αυτή την άποψη ασπάζονται άπαντες στον Αιγινιακό.

Οι ιθύνοντες της ομάδας θεωρούν πως και αυτός ο ένας πόντος είναι αρκετά πολύτιμος, στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία, παρά τις… χαριτωμενιές, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν, που αρχίζουν και κάνουν την εμφάνιση τους, σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές.

Πλέον, παίκτες και τεχνική ηγεσία της ομάδας της Βόρειας Πιερίας, στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι της Κυριακής (21/05, 17:00) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, για την 31η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League. Ο στόχος, ο ίδιος, όπως και στο ματς με τον Παναιγιάλειο. Η νίκη που θα κλειδώσει την παραμονή στην κατηγορία, τρεις «στροφές» πριν το τέλος

Η προετοιμασία του Αιγινιακού θα ξεκινήσει την Δευτέρα (15/05) με την απογευματινή προπόνηση της ομάδας, με το ρεπορτάζ του FL News να αναφέρει πως ο Γιάννης Βλάχος  θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει και αρκετούς ποδοσφαιριστές της Κ20. Έτσι, ο 43χρονος τεχνικός θα μπορέσει να έχει μια πρώτη εικόνα για το ποιους νεαρούς παίκτες θα μπορεί να υπολογίζει, κυρίως για την νέα σεζόν.

Να θυμίσουμε πως από το επερχόμενο παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα, θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ζγκούρι (εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του), Πασαλίδης (εκτίει την πρώτη από τις δύο αγωνιστικές), ο ανέτοιμος Σκραπάρας, ενώ πολύ δύσκολα θα προλάβει και ο τραυματίας Ζούρκος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 15 Μάιος 2017 13:56

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep