Νίκη για νέους και «ρεζέρβες»

Ο ΟΦΗ επικράτησε 4-1 του Γιούχτα σε φιλικό παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη (17/05) στο ΒΑΚ. Επιστροφή Κοιλιάρα.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα ο ΟΦΗ δεν έχει την Κυριακή (21/05) και έτσι την Τετάρτη (17/05) οι «μελανόλευκοι» αντιμετώπισαν σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΒΑΚ τον Γιούχτα. Χρόνο συμμετοχής πήραν αρκετοί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πολλά λεπτά στο πρωτάθλημα όπως και παιδιά από την Κ19, ενώ στα κέρδη ήταν η επιστροφή του Γιάννη Κοιλιάρα.

Ο ΟΦΗ επικράτησε 4-1, σημειώνοντας τρία γκολ στο τελευταίο 10λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Το σκορ άνοιξε ο Αντουκόρ και ισοφάρισε στο 80' ο Φουκαράκης για τον Γιούχτα. Το 1-0 έγινε στο 30' από τον Μάνο, ενώ ο Βρεττός στο 82' έκανε το 2-1 από μπαλιά του Χίσι. Ο Μπουρσέλης στο 83' από ασίστ του Περδίκη ανέβασε τον δείκτη στο 3-1 και το 4-1 διαμόρφωσε ο Ράντι στο 84'.

ΟΦΗ: Δαύκος, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Αντουκόρ, Μποατεγκ, Πάγκαλος, Μπουρσέλης, Μάνος, Όστοϊτς, Παντίδος, Ράντι. Στο δεύτερο ξεκίνησαν οι: Δερμιτζάκης, Όστοϊτς, Περδίκης, Λαγουδάκης, Αντουκόρ, Μπουρσέλης, Χίσι, Πάγκαλος, Μάνος, Βρεττός, Ράντι, ενώ έπαιξε και ο νεαρός Κοκολογιάννης.

Γιούχτας: Χωματάς (46’ Μυλωνάκης), Κασωτάκης, Νικηφόρος, Σεληνιωτάκης (46’ Λουμπάκης), Ρωμανάκης, Μανουσάκης, Μαρκάκης (65’ Γ. Κουκάκης), Παχάκης (46’ Γιαλυτάκης), Φουκαράκης, Μπέρκης (46’ Χαρμής), Νοκάι.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 17 Μάιος 2017 21:21

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep