Εκτός έδρας τα βρίσκει… μπαστούνια

Την κακή του εικόνα μακριά από το Μενίδι, θέλει να αλλάξει απέναντι στην Σπάρτη ο Αχαρναϊκός

Το «τρίποντο στα χαρτιά» της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Πανθρακικό ήταν… ανάσα για τον Αχαρναϊκό, καθώς η ομάδα του Μενιδίου προερχόταν από τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Ναι μεν, εντός προγράμματος, καθώς προήλθαν από τις πρωτοπόρες ομάδες της βαθμολογίας (Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ, Λαμία, Άρη), όμως δεν παύουν να είναι αποτελέσματα που διατηρούν την ομάδα στα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Επόμενος σταθμός για τους «πράσινους» η… πολύπαθη Σπάρτη. Άπαντες στο στρατόπεδο του Αχαρναϊκού ευελπιστούν πως θα καταφέρουν να εκμεταλλευτούν την κακή αγωνιστική αλλά κυρίως ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι «Λάκωνες» μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Στόχος; Τι άλλο, από το αποτέλεσμα που θα τους φέρει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή στην κατηγορία.

Για να συμβεί κάτι τέτοιο, φυσικά, η ομάδα του Μενιδίου, εκτός από την Σπάρτη, θα πρέπει να κερδίσει και το κακό εκτός έδρας πρόσωπο της. Χαρακτηριστικό πως μέσα στο 2017  και σε 11 παιχνίδια μακριά από το Μενίδι (δεν υπολογίζεται η νίκη άνευ αγώνος επί του Πανθρακικού, για τον πρώτο γύρο), ο Αχαρναϊκός μετρά μόλις μία νίκη (1-0 τον Αγροτικό Αστέρα), μία ισοπαλία (1-1 στην Καλλιθέα) και εννέα ήττες, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 5-23!

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 18 Μάιος 2017 15:09

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep