Πάση θυσία τρίποντο

Παρελθόν και ο Ζδράβος από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Με 21 στην αποστολή ενόψει Πανσερραϊκού.

Χωρίς περιθώρια για νέες απώλειες θα υποδεχτεί η Αναγέννηση Καρδίτσας τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (21/05, 17:00) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Football League. Οι 32 πόντοι μόνο ασφάλεια δεν προσφέρουν στη θεσσαλική ομάδα και έτσι το τρίποντο είναι μονόδρομος, ώστε να γίνει η αναρρίχηση και να τονωθεί το ηθικό ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο τεχνικός, Γιάννης Μάγγος περιμένει ότι οι ποδοσφαιριστές του θα αποδειχτούν πιο αποτελεσματικοί σε σχέση με το ματς στον Εύοσμο, ενώ ο ίδιος δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Κισκαμπάνη και τον τραυματία Κρητικό. Πλην των δύο προαναφερθέντων άλλες απουσίες δεν υπάρχουν. Εξάλλου, ο Ζδράβος αποτελεί παρελθόν και ακολούθησε τον Τσόπελα που είχε αποχωρήσει προ ημερών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, ο Μάγγος πήρε στην αποστολή 21 ποδοσφαιριστές. Έτσι, αυτή έχει ως εξής: Κουτσόπουλος, Πρίφτη, Γεωργατζάς, Τζάνης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Ντεμπελέ, Βουκομάνοβιτς, Μπιτέλης, Υφαντής, Σμίλτος, Μπλέντι, Ντάνκουα, Τζέκος, Μυργιώτης, Ντιατά, Τσιλούλης, Χαλκιαδάκης, Ξέρρας, Τζέλλος.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 20 Μάιος 2017 14:20

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep